Bár a múlt héten már tudtunk pár részletet írni arról, hogy mire is lehet majd számítani a Rockstar Grand Theft Auto sorozatának hamarosan érkező, következő részében, képeket vagy pláne videót mindeddig sajnos nem tudtunk az új játékból mutatni. Ugyanakkor most egy rajongónak és fent látható koncepcióvideójának hála nagyjából képet kaphatunk arról, hogy hogyan is nézhet majd ki a GTA VI.

Az illető ugyanis az új Unreal Engine 5 motorban újrakreálta a régebbi GTA-k néhány ikonikus helyszínét, és egy háromperces videóba összevágta az ezekről készült (renderelt) felvételeket. Mivel a hírek szerint a GTA VI ezekre a helyszínekre fog visszatérni, illetve mert annak RAGE nevű grafikus motorja esetében is hasonló fejlődéssel lehet számolni, ezért a klip nagyjából mérvadó lehet azt illetően, hogy mivel számolhatunk majd az igazi GTA VI-ban is.

Arra ugyanakkor, hogy megtudjuk: ez valóban így lesz -e, még egy kicsit várni kell, mivel a Rockstar az új játékot a hírek szerint csak 2024 magasságában tervezi kiadni.