Sokkal jobban fog kinézni a PC-s GTA V konzolos társainál

Sokkal jobban fog kinézni a PC-s GTA V konzolos társainál
2015-03-17T12:23:00+01:00
2015-04-18T00:12:00+02:00
2022-10-21T17:35:30+02:00
 • De ha ilyen vga-ra telik akkor a gép össz ára is gondolom kitesz 2-3 konzolét. Sokaknak ez nem adatik meg


  Felteszem, hogy aki nem tudja két évente összeszedni a gépre azt a 100K forintot, amivel tudná annyira upgrade-elni, hogy a következő időszakban élvezhető grafikával játszhassa az új játékokat, az nem engedheti meg magának azt sem, hogy 15 ezer forintos játékokat vegyen.
  Kisebb teljesítményű, nem játékra épített vagy régebbi gamer PC-n is elfutnak a játékok, csak nem kell ugyanazt az eredményt várni, mint egy friss gamer konfig esetén.

  Én fejlesztésre használom a gépemet, így szinten kell tartani, ezért most is olyan konfigurációm van, amin elfut a GTA V (az ajánlott konfig alapján mondom, nem próbáltam még). A két év múlva kijövő játékok már nem fognak menni rajta, de akkor rászánom 3-4 ilyen játék árát arra, hogy a videokártyámat egy újabbra cseréljem. Akkor megint nem lesz gondom egy darabig. Aztán néha RAM bővítés, néha erősebb proci...
  Szvsz nagyon ritka az olyan ember, akinek most hirtelen kellene 150 000 Ft-ot elköltenie ahhoz, hogy az ajánlott konfigot összehozza a játékhoz, de az is egy sokat kibíró, cserélhető modulokból álló gépet kapna, nem pedig egy konzolt, ami helyett néhány év múlva vehet egy másikat.


  A Half Life 2 gépigénye pedig igenis magas volt az akkor elterjedt konfigurációkhoz képest.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Talán gondolni kéne arra is, aki annyiért vesz gépet mint te csak a videokártyát. De ha ilyen vga-ra telik akkor a gép össz ára is gondolom kitesz 2-3 konzolét. Sokaknak ez nem adatik meg. És a felbontás meg azok a részletességek nem minden. Gondoljunk a Half Life 2-re az 1-hez képest mit hozott, és a gépigénye se olyan egetrengető. De tudjuk, ez nem biznisz. Valahogy mégis a mobiltelefonon is gta-znak egyesek. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos ha már annyiba került a videókarim mint Mekkelek5 konzolja, akkor azt hiszem el is várhatom a jobb minőséget, nem? Hol itt a probléma?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Úgy bizony.... ahoz asztán még kutatásban/fejlesztésben/szimulációknál is hiányolt szupermagas grafikát érdemes csinálni, hogy egy sátánküldött disznóval civilek és családapák százait mészároljuk le, nyomjuk tele ólommal egy istenátka nyolccsövű gatling gépágyúval.

  Ehhez aztán tényleg, b@r¤mira kell az a rohadt 4K grafika. 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak ahhoz hogy jobban nézzen ki, kétszer-háromszor drágább PC kell majd mint egy konzol.
  Sok PC-s majd minimum grafikán játszik majd, ami meg egy X360 szintjét sem éri majd el.

  Persze kiadhatták volna változtatás nélkül is, úgyhogy legalább akinek van pénze az kap majd egy jó játékot, illetve verhetik a mellüket, hogy e szebb mint konzolon.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerk.. Whatever.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • PS3-an mintha szenyvíz lenne 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd