Vízben úszik és halakra vadászik az új horgászdrón
2017-01-04T15:57:14+01:00
2017-01-05T12:33:21+01:00
2022-07-18T22:15:52+02:00
 • Húha! 
  Amúgy nem orosz lányt akartál írni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazad van, de ne felejtsük, hogy az ősembernek nemigen voltak fejlett technikai  felszerelései. Magukra az erejükre, a fütykösre, a hajítókőre voltak  utalva.  Náluk is mindenképp sport vadászatról, szinte fair playról beszélhetünk, mert ők is  a saját, és a gyerekeik életben maradása miatt vadásztak.  Egyébként a farkasok, és az oroszlánok is  "hajtókat" alkalmaznak, és őrszemeket akik elállják a zsákmány útját , és ezt  a szerepet a hímek kapják, míg a szervezést , végrehajtást az anyafarkas és oroszlán végzi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó! Megállom!
  Amúgy nem mellesleg már az ősember is így vadászott, tehát ebben a bölényes dologban csak annyi az újdonság, hogy a szórakozásból ölés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyetértünk ! Egy amerikában már nagyon régóta  dívó barbárság jut erről az eszembe: Vasárnap kimennek a kocavadászok az erdőbe, ahol  a lőállásban várják a márkás puskájukkal a bölényt, amit ODA TERELNEK, ÉS TOVÁBB MÁR NEM TUD MENNI. Tehát ott áll, és még a hülye is eltalál egy akkora tömegű mozdulatlan állatot. Egy kitűnő amerikai filmben is bemutatták ezt a szadizmust, az " ÁLLD  MEG AZ ÁLLATOKAT ÉS A GYEREKEKET "- itt pár fiú kiszabadítja a bölényeket tiltakozásul a kegyetlen  "vadászat" ellen. Az ilyen gyerekek bárki előtt példaképek lehetnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Ez már nem horgászat, ez már csak ölés. De annak is silány, hiszen monitoron bámulva ez csak egy játék, egy uncsi 2D passzió.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd