Durvulni fog a Microsoft a Windows 7-ről váltást szorgalmazó kampánya

Durvulni fog a Microsoft a Windows 7-ről váltást szorgalmazó kampánya
2019-12-12T06:44:59+01:00
2019-12-17T09:55:49+01:00
2022-10-18T15:10:41+02:00
 • Majd ejtünk néhány könycseppet, szegény MS, fenntart globális megfigyelésre 1 milliárd felhasználót érintve egy számítógépes adatgyűjtő rendszert, és figyelembe kéne vennie a felhasználók operációs rendszer-igényeit. - Brühühü...!

  (Annyira durva..., hogy alapértelmezetten bekapcsolva minden, - csak néhány példa: szem mozgáskövető rendszer, biometrikus szenzorok adatainak (ujjlenyomat,), a mikrofon, a kamera adatainak továbbítása, játékmenet rögzítő, IOT eszközök hálózaton keresztül megszerezhető adatainak továbbítása, lokális hálózatok, Wi-Fi hálózatok paramétereinek felderítése, hálózatba belépő v. kábelen Win-re csatlakoztatott mobil eszközök, NAS-ek, routerek adatai, stb., - sorolni is sok, miféle furmányok a W10 telemetria részeként...) - Természetesen azzal, hogy elkezdi használni a W10-et, ebbe minden felhasználó beleegyezett!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Véleményem, a Microsoft állandóan fenyegetőzik ! Wind/7 -en otthoni felhasználó vagyok. Jó ! De, van még öreg Wind/XP (most épp ezen írok, mert a W/7 laptopom, javítás alatt van ) Ez az egész cirkusz, nem felhasználó barát !  Jó, én egy öreg outsider vagyok. Böngészés/email/facebook- ennyi. De, talán jól látom a dolgokat. Üdv Nektek. sting nek külön is !
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A gonosz MS nem akar az idők végezetéig támogatni egy tíz éves rendszert, amit ingyen cserélt le újabbra. Ráadásul erre figyelmeztet is, amiben odáig merészkedik, hogy még egyet kattintani is kell miatta.
  Nemár!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A 11 éves PC-m vígan viszi a Win10-et (amire ingyen lehetett frissíteni), a 4 éves (2015 márciusában adták ki) LG telefonom (Spirit h440n) 1 éve használhatatlan a meghízott appok miatt.

  Remélem is, hogy a Microsoft módszerét veszik át inkább a mobilgyártók. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valószínű, hogy a mobilgyártók is átvéve az MS ERŐSZAK-technikáját a következő megoldást fogják alkalmazni ->
  Ha kihoznak egy újabb készülék-sorozatot - (hamarosan félévenként, bár egy alma beérési ideje még mindig egy év) - az előzőt 3 hónap múlva működésképtelenné teszik, biztos ami biztos (fogyni kell az újnak is, az a sok maradi meg .ögöljön meg)...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd