HDMI switch ár-érték arány

HDMI switch ár-érték arány
2021-06-21T10:15:49+02:00
2021-06-25T19:12:06+02:00
2022-10-17T15:41:54+02:00
 • Hali!

  Ez nem az a hely, ahová az egyetemi végzettséget igazoló diploma és a munkahelyi szerződés bemutatása a belépő. Így inkorrekt részedről a kérdőjelek használata.

  Egyáltalán nem inkorrekt. Lehet bármilyen végzettséged, diplomád, akkor sem mutatsz mérnöki hozzáállást. Anélkül pedig lófüttyöt nem ér az, hogy bemondod, kutatómérnök (?) vagy.

  Tudod, ez kell azoknak, akik kutatók akarnak lenni  bárhol a tudomány, vagy a gazdasági élet bármely területén.

  De még fontosabb az értő olvasás/szövegértelmezés (amivel, úgy látom, továbbra is küszködsz), viszont egyáltalán nem szükséges a mellébeszélés (amit meg, úgy látom, tényleg magas szinten nyomsz).

  Ezzel a habitussal nem vagy megfelelő partner számomra.

  Szerencsére.

  Nincs értelme, hogy tovább maradjak.

  Na, ebben talán egyetértünk.

  És ha megengeded, akkor távozom. Ha nem, akkor is távozom.

  Felőlem azt csinálsz amit akarsz, viszont ezzel a folyamatos új regisztrációval/regisztráció megszüntetéssel csak saját magadat röhögteted ki. Szánalmas!

  De várjuk ki a végét! Hátha lesz még Delfi5, Elfi5, Felfi5, Gelfi5, Helfi5… nicknévvel regisztrációd.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Netangel!
  1.,Ez nem az a hely, ahová az egyetemi végzettséget igazoló diploma és a munkahelyi szerződés bemutatása a belépő. Így inkorrekt részedről a kérdőjelek használata.
  2. Tüzetesen át kellene olvasnod és értelmezned a nyitómat. Leírtam az igényeimet - amelyek átlagosak -, továbbá, hogy tisztában vagyok a csatlakoztatás módjával és hogy előzetesen tájékozódtam a lehetőségekről az eszközbeszerzést illetően.  Edigital és még más is pl. net használat is beleértendő.
  3., Egyszerű kérdést tettem fel, egyszerű választ vártam. Olykor a legegyszerűbb megoldás a legnehezebb. Megértelek.
  4., Ezt páran ennek ellenére megértették, az én szintemen megfelelő tippeket kaptam, amit hasznosítani fogok. 
  5.,  Megköszöntem, amit kaptam, amit meg felkínáltak mások, arra meg nem volt igényem. Ilyen egyszerű. Ezért távoztam korábban, kétszer is.
  6., Nekem nincs időm az "igeragozásra", nem úgy mint ahogyan  személy szerint Te és egy-két kollegád elvárja.
  7., Elhiszem, hogy csalódtál, mert nem abban a rendben mentek a dolgok, ahogyan Te azt elvártad. Sajnálom. Vannak olyan renitens alakok, akik nem tartják be a szabályokat, a bejárt utakat. Tudod, ez kell azoknak, akik kutatók akarnak lenni  bárhol a tudomány, vagy a gazdasági élet bármely területén. Nem a bejárt utakon járnak. Akár a PC Fórumon sem.
  7., Eleget tettem az udvariasság szabályainak, nem úgy mint Te, aki provokálsz és sértegetsz. Ezzel a habitussal nem vagy megfelelő partner számomra. Nincs értelme, hogy tovább maradjak. És ha megengeded, akkor távozom. Ha nem, akkor is távozom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Mondám, hogy tippeket vártam, egyszerű kérdést tettem fel, mint az edgitialnál. Nem akartam semmiféle olyan folyamatba belépni, amelynek a végén azt sem fogom tudni, hogy hol áll a fejem!

  Átlépve azon, hogy a nyitó posztodtól 3 nappal később (ráadásul, 10. hozzászólásodban) említetted egyáltalán az edigitalt (nem mintha bármit is számítana). Mondanám, hogy többen is egyszerű kérdést tettek fel, mert nem szerettek volna olyan folyamatba belépni, hogy esetleg barkochbázni kelljen, és amelynek a végén legyen egy olyan téma, ami sehová nem vezet (mint amilyen lett is ez a téma).

  És munkaköri feladataim rovására majd ezeket kell kibogarásznom.

  Persze, mástól elvárod, hogy a szabadidejét áldozza a problémád megoldására, ugye?!

  Nekem nincsen időm szórakozni típusszámok alapján belemenni mindenféle bonyolult folyamodványokba, olyanokba, hogy majd ezt nézzek meg, meg majd azt nézek meg és akkor itt meg ott kutakodjak, hogy...

  Úgy látom, kutatómérnök (?) létedre eléggé nehezen megy az értő olvasás/szövegértelmezés. Neked semmibe nem kell(ett volna) belemenni, egyszerűen csak leírod, hogy konkrétan milyen eszközeid vannak (a konkrét típusokat). És ez nem azért kell(ett volna), hogy utána keresgélni kelljen neked bármit is. Épp' ellenkezőleg: ez azért lett volna jó, hogy tényleg megfelelő(bb) eszközt lehessen ajánlani, ne csak tippelni kelljen (mint ahogy' – szerinted – az edigitalban is tették).

  Nem értek ehhez az egészhez és nem is akarok kiművelődni ebben.

  Nem is kell értened a szakmai részhez. Ellenben az emberi „részhez” (pl.: válaszolni a kérdésekre, és nem folyamatos „kibúvót” keresni) nagyon is illő lenne értened. Ha már segítséget kérsz egy fórumon. És ehhez még csak kutatómérnöki végzettség sem kell.

  … nem pedig kérdés-felelet játékba bonyolódjak bele itt.

  Mégis, szerinted, mint kutatómérnök (?), hogy történhet egy probléma megoldása egy fórumon, ha nem kérdések és azokra adott válaszok módján?

  Jól tudom, hogy ez milyen következményekkel jár saját szakterületemet illetően. Amikor a főnök igyekszik tanácsokat adni... Nos, ez pont ilyen.

  Úgy tűnik, hogy – kutatómérnök (?) létedre – még alapvető logikai, ok-okozati összefüggésekkel nem vagy tisztában. Itt pont nem az történik, amit mutatni szerettél volna, éppen az ellenkezője: hozzáértőket kérdezel, azok tanácsát várod. Hangsúlyozom sokadszorra is: úgy, hogy te nem teszel semmit a problémád megoldása érdekében (nem válaszolsz a kérdésekre). Igazán kutatómérnöki hozzáállás.

  És majd ha az illető (én) ezek után hiányosnak véli azt, vagy nem érti, amit kapott, majd visszakérdez!

  De ennek fordítva is meg kell(ett volna) történnie.

  Töröltem a korábbi nickjeimet, mert úgy láttam, hogy már nem érhetek célt, mert itt nem az a lényeg, hogy egyszerű kérdésre egyszerű válasz jöjjön, hanem sokkal inkább jól el lehet pepecseli egyes ráérőknek és azután megvonni az eredményt, hogy ki ebben a kérdésben a legokosabb. Biztos, hogy ez egy jó elfoglaltság azoknak, akik ráérnek. Nekem nem. Mert nem célratörő. Nekem időrabló!

  Mert az célratörő, hogy ha pontosítás miatt kérdez valaki, akkor nem válaszolsz rá? Ismételni tudom: de azt elvárod, hogy más a szabadidejét áldozza rá, ugye?!

  És magam mindig igyekeztem a jómodor szabályait betartani és elvárom ezt másoktól is - függetlenül attól, hogy az illető a moderátor, vagy a PC Fórum vezérigazgatója.

  Szerintem, pedig igenis híján vagy a jómodor tekintetében (is). Ugyanis, az nem csak a hozzászólás/beszéd „tisztán látható” jellemzőin, hanem a mögöttes stílusán is áll. Valamint, a problémádban segíteni szándékozókhoz történő hozzáállásodon. Kutatómérnökként (?) illene tudnod ezeket és megfelelő alázattal állni ezekhez.

  … és ha kis időm maradt, akkor inkább lazulásként Bach műveket hallgatok...

  Nem véletlenül mondtam, hogy az ilyen, nárcisztikus, beképzelt, pökhendi (ezek egyértelműen kiviláglanak abból, amiket és ahogyan tettél ebben a topikban), nem a probléma megoldására törekvő kutatómérnököktől (?) mentsenek meg minket.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1., Visszajöttem és nem fogom törölni a nicket, hogy tisztába lehessen tenni minden nyitott kérdést. Tehát Alfi5=Belfi5=Celfi5 (Köszi a tippet!). Ezt korábban is tisztába tettem.
  Ezzel semmiféle vétséget nem követtem el eddig sem, mert nem az a lényeg, hogy mi a nick, hanem az, hogy az ugyanaz a személy. Ahogy Mao mondta, valahogy így: nem az a lényeg, hogy milyen színű a macska, hanem hogy megfogja az egeret. Akkor lenne vétség, hogy ha ezt elhallgattam volna. És akkor érdemeltem volna ki a jelzőket...
  2., Mondám, hogy tippeket vártam, egyszerű kérdést tettem fel, mint az edgitialnál. Nem akartam semmiféle olyan folyamatba belépni, amelynek a végén azt sem fogom tudni, hogy hol áll a fejem! És munkaköri feladataim rovására majd ezeket kell kibogarásznom.  Nekem nincsen időm szórakozni típusszámok alapján belemenni mindenféle bonyolult folyamodványokba, olyanokba, hogy majd ezt nézzek meg, meg majd azt nézek meg és akkor itt meg ott kutakodjak, hogy... Nem értek ehhez az egészhez és nem is akarok kiművelődni ebben. Azt akartam megtudni, hogy milyen eszközt vásárolhatok még azon kívül, amit az edigitálnál odatoltak az orrom elé.. És itt meg is tudtam, hogy pl. van távirányítós és automatikus is. És majd meg fogom ezeket nézni és majd ott fogom megkérdezni pl., hogy ezek mit is tudnak, nem pedig kérdés-felelet játékba bonyolódjak bele itt. Hétszámra.
  Jól tudom, hogy ez milyen következményekkel jár saját szakterületemet illetően. Amikor a főnök igyekszik tanácsokat adni... Nos, ez pont ilyen.
  3., A dolgokat egyszerűen el lehetett intézni, mert voltak olyanok - őket kollegáknak tekintem -, akik értették, hogy én ehhez a területhez abszolút nem értek -, értették, hogy egyszerű kérdésre nekem egyszerűen kell válaszolni. És majd ha az illető (én) ezek után hiányosnak véli azt, vagy nem érti, amit kapott, majd visszakérdez!
  4., Töröltem a korábbi nickjeimet, mert úgy láttam, hogy már nem érhetek célt, mert itt nem az a lényeg, hogy egyszerű kérdésre egyszerű válasz jöjjön, hanem sokkal inkább jól el lehet pepecseli egyes ráérőknek és azután megvonni az eredményt, hogy ki ebben a kérdésben a legokosabb. Biztos, hogy ez egy jó elfoglaltság azoknak, akik ráérnek. Nekem nem. Mert nem célratörő. Nekem időrabló!
  5., Mindezek ellenére, akiktől általam hasznosnak ítélt választ kaptam , azoknak megköszöntem. Ha valaki ebből véletlenül kimaradt volna, attól utólagosan is elnézést kérek.
  6., És magam mindig igyekeztem a jómodor szabályait betartani és elvárom ezt másoktól is - függetlenül attól, hogy az illető a moderátor, vagy a PC Fórum vezérigazgatója.
  7., Tehát, ha ezek után még tisztázatlan kérdés maradt, akkor bátran... Most nem fogom törölni, de nem ígérem, hogy azokra hamar fogok választ adni, mert sok a dolgom és ha kis időm maradt, akkor inkább lazulásként Bach műveket hallgatok...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért töröltem a nicket, mert úgy láttam, hogy ez egy belterjes társaság, aki csupán villogni és fényezni akarja magát - tisztelet a kivételnek! -, de olyan szinten nem tudnak válaszolni, amely egy kívülálló számára egyszerűen érthető.

  A helyzet, amint a témában is látszik ennek a fordítottja: egy egyszerű kérdésre kellett volna választ adni (eszközök pontos típusa), de nem sikerült, többszöri kérésre sem. Ehhez nem kell mérnöknek lenni, csak meg kell nézni a címkét / dobozt, és leírni. Hogy miért kérdezték ezt? Mert millió fajta TV és számítógép létezik. Lehetséges hogy lett volna / lenne más megoldás a több jelforrás egyidejű csatlakoztatására, de ehhez ezek az információk nélkülözhetetlenek akkor, ha ilyen kevés információ szerepel a nyitó hozzászólásban. Mindössze ennyi.

  Tudjuk, hogy ez már bonyolult egy mérnöki agynak. Mi megyünk kitesszük az Excel parancsikont is újra az asztalotokra miután letöröltétek, és a vezetőségnek sírtok hogy a szemét rendszergazda miatt nincs Office a gépen és egy hete nem tudtok dolgozni! (Megtörtént eset, tervező mérnök, úgyhogy az én kijelentéseimnek (szakterületen kívüli tehetetlenség) van alapja.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nem igaz, ha veszed a fáradságot és jobban megnézed a Fórumot, akkor csak két tag MEGOLDÁSAINAK a száma: 1533, és 475, de a többieket is megnézheted. Valahogy tudtak tanácsot adni a kérdező szintjén, ami sikerre vezetett, és megoldást kapott. De nagy segítség a régebbi oldalak böngészése is, ahol én magam is MEGOLDÁST kaptam és nem kellett külön kérdeznem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Netangel!

  Azért töröltem a nicket, mert úgy láttam, hogy ez egy belterjes társaság, aki csupán villogni és fényezni akarja magát - tisztelet a kivételnek! -, de olyan szinten nem tudnak válaszolni, amely egy kívülálló számára egyszerűen érthető. Ahogyan a edigitalban már mondtak egyet tippet és további tippeket szerettem volna kapni.

  Elhiszem, hogy ezt rettentő nehéz megérteni.

  Azért jöttem vissza, mert volt, aki megértette, hogy mit kérdezek és hogy egyszerű kérdésre egyszerű választ kell adni. És azt köszöntem meg. 

  Provokációdra - ahogy korábban sem -, most sem ülök fel. 
  Szeretettel üdvözöllek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Nincsen abban semmi szerintem, hogy az elektronikához nem értő "zöldfülű" úgy teszi fel a kérdést, ahogyan azt tudja.

  Így van, ebben semmi nincs is semmi különös. Ellenben abban már igen, hogy ha rákérdeznek valamilyen konkrét dologra a problémád kapcsán (pl. az eszközök pontos típusára), akkor arra válaszolsz (főleg, kutatómérnök létedre) – és nem pökhendi, beképzelt, lekezelő módon (kutatómérnöki titulusra hivatkozva) válaszolsz, továbbra sem adva meg a kért információkat.

  Aztán a legjobb: törlöd a regisztrációdat, majd újra regisztrálsz. Ez talán a legszánalmasabb minden itteni tetted közül. Igazán mérnöki, sőt, kutatómérnöki hozzáállás. Mi lesz a 3. nicked? Celfi5?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak a 2. nevet használom. Kettővel előbb megtalálod, hogy utaltam is rá.
  Magam olyan kérdést tettem fel, amit az edigital boltjában is feltettem. És értették és elém rakták a 3690 Ft-os eszközt - ha jól emlékszem az árra. 
  Visszajöttem, mert Nick3000 segíteni próbált és meg akartam neki köszönni, hogy foglalkozott velem., Az én szintemen.
  Nincsen abban semmi szerintem, hogy az elektronikához nem értő "zöldfülű" úgy teszi fel a kérdést, ahogyan azt tudja. Mint említettem, az ő szintjén kell tudni válaszolni. 
  Neked is.
  Köszi a viccet, ismertem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem is tudom melyik neveden szólítsalak, mert ha TE vagy a kérdező, már a 3-ik nevedet használod.  A kérdésed föltevése, körülírása erre a viccre hasonlít leginkább :
  "

  A kapitány leszól a gépházba:
  -Mennyi?
  -Harminc! -kiáltja a gépész.
  -Mi harminc? - kérdez vissza a kapitány.
  -Mi mennyi? -kérdez vissza a gépész."                                .....kutató mérnök úr, úgy kell föltenni a kérdést, hogy érthető legyen a probléma - ezt egy 8 éves kisfiú - kislány is megtudja tenni......
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én is elnézést kérek kedves barátom, de tudod, nincs mindenki a Te tudásod Olümposzán. Talán célszerű lenne megtanulnod, hogy válaszaidat - nem akarom kétségbe vonni segítő szándékodat - azon a szinten kellene megadnod, amilyen szinten kérdeznek. Tudásoddal csillogni a Fórumon és másutt azután is ráérnél...
  Látod, mások tudtak ehhez igazodni. Erre utaltam korábban is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ismerős lehet a nick, ami nem véletlen...
  Köszönöm Neked is a tanácsodat, talán ez az eszköz lenne számomra a legmegfelelőbb. Igaz, van egy modern DVD lejátszóm is 3. portként, valami bluerayt  is tud, (Atya Isten, hogy miként definiálom eszközeimet ???), de az használaton kívül van, mert munkaköri elfoglaltságaim miatt nem érek rá ilyesmire.... Legfeljebb kicsit lazulok, ha be fogom tudni kapcsolni a netet...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csatlakozva a már ajánlotthoz, ez is jó lehet számodra, de az ajánlottak alapján már te is tudsz keresni:
  Approx HDMI Switch - 3 portos HDMI 1.3, 1080P távirányítóval
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Szóval, nekem minimum kétséges ez a kutatómérnöki titulus."
  Meghagylak kétségeidben...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Válaszodat köszönöm, valami ilyen konkrét választ vártam. Ilyen elosztót láttam is, de megzavart az, hogy amikor a neten körülnéztem, további nagyon sokfélét láttam. Gondolom, hogy nekem ez is meg fog felelni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel én is kutatómérnök voltam valaha, megértem a lelkületedet. Mindenesetre a legegyszerűbb kutatói alapállás, hogy bemész egy nem specifikus PC szaküzletbe és kérsz egy automata  (távirányítós, kézi...) HDMI közösítőt. Neked ugyanis nem összevissza kell kapcsolgatnod, hanem a kettőből kiválasztani az egy darab kimenetre kapcsoló megfelelő típust. Például egy ILYET.
  A DVI bemenet használata nem játszik, mert ahhoz kéne hangbemenet is a nemtudjukmilyen tévén ...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem van kábelom de az a DVI-ről a HDMI-re alakít, és  az LG TV (1920 x 1080) fölbontását hozta. A hangot külön erősítővel hallgattam. 
  Majd lecseréltem a media playerre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • A DVI-re, HDMI-ről létezik egyszerű átalakító.

  A megjelenítő talán képes automatikusan váltani az aktív kapcsolatok között.
  De ez ügyben magadra vagy utalva. Hadititok az eszközök azonosítói.

  Érdemes a problémát pontosan megfogalmazni.
  Te egy switchre kérdeztél rá, ezzel kizárva a probléma optimális megoldását.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  … és úgy gondoltam, hogy a problémám megoldásához elegendőek azok az infók, amiket megadtam.

  Tök mindegy, hogy' gondoltad. Olvasni és szöveget értelmezni tudsz, nem? Ha pontos típusra kérdeznek rá, akkor tessék azokat leírni, függetlenül attól, te hogyan gondolod.

  NAPRENDSZER stílusa egy "zöldfülű" számára bántó volt, ezért inkább megköszöntem segítő szándékát.

  Még ha tényleg bántó is lett volna (mint ahogy' nem az – kutatómérnökként nem kellene ennyire „mimózának” lenned), akkor is jobb lett volna ezt írnod (megmutatva pontosan, hogy mi/miért bántó, ha már kutatómérnök vagy), mint ez az – így, utólag már semmitmondó, sértett – köszönetnyilvánítást. Persze, az általad használt eszközök pontos típusának megadásával.

  Mint egészen más területen dolgozó kutatómérnök…

  … tudnod kellene, hogy mi az a mérnöki hozzáállás (többek között a lehető legtöbb, pontos infó megadása a problémáddal kapcsolatban).

  … megszoktam, hogy a feladataimat magamnak kell megoldanom.

  Hát… ilyen probléma-specifikációval ne is csodálkozz ezen.

  Szóval, nekem minimum kétséges ez a kutatómérnöki titulus. Már csak az itt mutatottak alapján. Én erre csak azt tudom mondani, hogy az ilyen kutatómérnököktől mentsenek meg minket, akik a tényleges feladat-/probléma-megoldás helyett csak feleslegesen túráztatják a segíteni szándékozókat. Sok sikert a további probléma-megoldásokban!

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • úgy gondoltam, hogy a problémám megoldásához elegendőek azok az infók, amiket megadtam

  NEM, nem elég! Sokkal könnyebb pontos típus alapján megnézni.

  Mint egészen más területen dolgozó kutatómérnök, megszoktam, hogy a feladataimat magamnak kell megoldanom.

  Ez mindent megválaszolt. Ismerjük a mérnököket. A saját területükön sok esetben igazi profik, de az élet sok más területén ennek totális ellenkezőjét mutatják. Sajnálom ha ez bánt, de ez az igazság. Ha annyi nem megy hogy leírd a pontos típusokat, az már régen rossz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudom, hogy itt mindenki szakember, de - mint jeleztem - magam másodszor vagyok itt a fórumon és úgy gondoltam, hogy a problémám megoldásához elegendőek azok az infók, amiket megadtam.
  NAPRENDSZER stílusa egy "zöldfülű" számára bántó volt, ezért inkább megköszöntem segítő szándékát.
  Mint egészen más területen dolgozó kutatómérnök, megszoktam, hogy a feladataimat magamnak kell megoldanom. Ezt fogom tenni most is, mindenkinek megköszönve segítő szándékát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Igazán válaszolhatnál Naprendszer kérdéseire, azaz, leírhatnád a tévéd/„kábel tv monitorod” és az „Intel stick” pontos típusát. Mert akkor talán könnyebben lehetne érdemben is foglalkozni a problémáddal.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm, hogy eddig is foglalkoztál problémámmal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én kérek elnézést, hogy nem vagyok gondolatolvasó és nem írok feltételezésekre alapozva választ neked. Tizenhétezer dolgot lehetne feltételezni, és ezekre megoldást javasolni. 
  Ha már elsőre nem sikerült leírnod a kérdésedhez szorosan kapcsolódó részleteket, szerintem neked sokkal egyszerűbb lenne egyszer válaszolnod azokra a kérdésekre, amit feltettem.
  Ha ez nem megy, akkor nincs miről beszélgetnünk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van. Úgy van feltüntetve, hogy HDMI és mellette DVI in bemenet, az alatt pedig a csatlakozó.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • DVI vagy más bemenet nincs a megjelenítő eszközön?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Biztosan pontosabban is megfogalmazhattam volna a körülményeket, de azt hittem, hogy annyi elég, amit megadtam. Legalábbis Nick3000 kolléga megértette a gondjaimat.
  Bizonyára vannak jobb megoldások is, de amik az én igényeim, azok a jelen eszközeimmel (Intel Stick és TV - 1080-as felbontással) kielégíthetőek lennének. Azért köszönöm ezt a gondolatot is.
  Eddig magam az egyszerű, kézi átkapcsolású switchre gondoltam, de valóban egy automata átkapcsolású eszköz tökéletes megoldás lenne. Ha tudnál, kérlek ebben még segíts, mert néztem a neten és nem mondhatnám, hogy eligazodtam a meglehetősen széles választási lehetőségek között !
  Köszönettel!
  Alfi5
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elnézést kérek a tévedésemért...
  Mentségemre szolgáljon, hogy második alkalommal látogatom ezt a Fórumot.
  A jövőben igyekszem betartani a szabályokat.
  Üdv!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Feltételezem, hogy van egy TV egyetlen HDMI bemenettel, hozzá egy szolgáltatói TV box, amiről a TV adás jön és csatlakozna még egy meglévő Intel stick.
  Ebben az esetben nézd meg mit tud a TV felbontásban és keress egy olyan HDMI kapcsolót, ami ezt ki tudja szolgálni. Az sem árt,  ha távirányítós, esetleg automata átkapcsolós (pl. ha érzékeli az Intel jelét átkapcsol rá, ha nem, visszakapcsol a TV-re).
  Ha a TV HD (1080p), ezek márkától függően 5-10e Ft körül megvannak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De ennek nincs köze az eredeti kérdéshez. Nem jelent megoldást az eredeti problémára.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd