Végre javítja a Windows 11 egy rakás működési hibáját a Microsoft

Végre javítja a Windows 11 egy rakás működési hibáját a Microsoft
2022-01-26T12:43:24+01:00
2022-01-30T17:50:51+01:00
2022-10-17T09:15:37+02:00
 • Arra azért kíváncsi lennék, hogy ennek mi köze van a Windows 11-hez. Az, hogy a jelszavaid elgépeled / elfelejted, esetleg egy beragadt süti miatt valahova nem tudsz egy honlapon belejelentkezni, az nem az operációs rendszer hibája, hanem PEBKAC. Az, hogy egy e-mail nem azonnal érkezik meg, az pedig teljesen normális. Általános tévhit hogy az e-mail az egy azonnali üzenetküldési platform. Nem, nem az. Extrém esetben még a 72 órás kézbesítési idő is előfordulhat, a véglegesen nem kézbesíthető levelek is általános SMTP beállítások mellett ~ egy hét után pattognak vissza. Ezek a dolgok, továbbá az, hogy valaki 2022-ben IndaMail-t használ, csak még jobban megerősítenek benne: neked halvány lila gőzöd nincs az informatikához.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Engem most tréfált meg először a W. 11.-pont a frissítés után, és pont a PC Fórummal. EGY email címem van, és EGY jelszó - ezen csak egyszer változtattam. Beléptem volna, és a bejelentkezés fogadott. Beírtam a "100" éves dolgokat, és kijött, hogy ezen az e mail címen stb. Kínomba már régebbi jelszót is próbáltam - mindig ugyanaz a piros szöveg. Ez elúszott - gondoltam, és új regisztrációt csináltam, ami NEM MENT ÁT  az e mail címre. Jött a gmail -ahol végre vissza tudtam állítani a fiókomat. Majd 24(!) óra múlva az indamailen is jött a válasz az új regisztrációmra - amit ezek után töröltem (mert EGY fiók nekem elég, nem kell 3-4 nick név). Lehetőségem volt menteni a jelszót, amit eddig is tettem, most várom rendben lesz-e, vagy újra nem fogadja el a jelszót, most már az újat amit megadtam. Egyelőre be tudok lépni a Fórumra, már 26 órája.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hangprobléma nálam is előfordult. Este meg fogom nezni, hogy milyen lett a frissítés után.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vagy a lassú fajlkezelo? Ami csak f11 teljes képernyős módban hajlandó gyorsan futni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Biztosan tanulmányoztad a – hírben is linkeltMS-bejegyzésben található listát ezzel kapcsolatban. Találtál ott válaszokat a kérdéseidre (azaz, megtaláltad ott a listában az általad felsorolt „problémákat”)?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • -Azt is javították, amikor a Steam megvolt nyitva, a tálcán csak félig jött fel?
  -Vagy az órát javították már? Nem csak óra és perc létezik, másodpercet nem képes mutatni egy windows-os óra....
  -Esetleg a gombkombinációkat? Fájlkezelőben win11 előtt ALT+2 lenyomásakor egy mappát csinálhattunk.
  És még lehetne folytatni a listát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
mutass többet!
abcd