A sereghajtók között van Magyarország a digitális fejlettségben az EU-n belül
2022-08-06T14:15:09+02:00
2022-08-08T17:24:50+02:00
2022-08-09T08:38:06+02:00
 • Pedig egyébként minden eszköz, szoftver és minden egyébnek megvan a leírása a netten.  Pont most vettem új CPU-t felhívott a bolt hogy, hát de hát biztos hogy menni fog az ?  Mer van V 1 meg V 2 1151.  Legalább kedves, hogy gondoltak erre.

  Végülis a legtöbb embert megkérdezed, hogy milyen gépe van az azt mondja fekete fehér, rózsaszín.... Hát na. Ehhez vannak szokva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mondom én, hogy hiába vannak nagyon modern és hatékony technológiáink, ha egyszerűen (mint a nagybetűs intelligens emberiség) nem értünk meg agyilag hozzá, hogy ki is használjuk mindazt a lehetőséget, amit adnak. Olyan szomorú vagyok, amikor ilyen sztorikat olvasok, vagy épp én magam tapasztalom meg az életben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem Magyarország lett volna, ha nem pontosan így (nem) ment volna a dolog.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagy örömmel vettem észre, hogy a hagyatéki eljáráshoz az e-papír rendszeren keresztül is elküldhetem beadványomat az önkormányzathoz. Megírtam, csatoltam a beszkenelt mellékleteket, észrevettem, hogy hitelesíteni is lehet, az is sikerült, elküldtem az önkormányzatnak, szinte azonnal kaptam egy visszaigazolást az elküldésről, szóval eddig minden OK és gyors. 
  Azután semmi! Az önkormányzatnál egyik telefont sem vették fel két héten keresztül. Megnéztem a neten az ügyfélfogadási időt, elmentem, de nem volt ügyfélfogadás! A portán tájékoztattak, hogy két hétig mindenki szabadságon van! 
  Amikor végül kinyitott az ügyfélfogadás, vártam 40 percet, majd nem találták a beadványomat sehol. az a szám, amit én kaptam nem volt arra alkalmas, hogy beazonosítsanak! Közölték, hogy még nincs kinyomtatva(?), ezért nincs iktatószáma! Az ügyfélszolgálat közölte, hogy gyorsabb lenne, ha kinyomtatnám és személyesen bevinném a mellékletekkel együtt, mert akkor kapok iktatószámot!

  Két nap múlva, kaptam érdesítést, hogy megérkezett a beadványom. Kaptam egy érkeztetési számot! Iktatószámot, majd akkor kapok, ha kinyomtatják (?).
  Most itt tartok. A héten fogok bemenni, ügyintézni az e-papír beadványom nyomozását.
  Lehet, hogy kinyomtatom - több példányban - mert lehet, hogy egy nem lesz elég! 
  Megjegyzem az önkormányzat állandóan a zöld programot hirdeti! Vajon hány fát kell miattuk kivágni, ha a digitális rendszert csak papíron tudják kezelni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Ennek aztán nagyon sok köze van a cikkben említett eszközök digitális ismeretek elsajátításához.

  Annyi köze biztosan van, mint a te megállapításaidnak, amire reagáltam: te felvetetted, hogy mit várunk „egy olyan országtól ahol az emberek 80%-ának alapvető informatikai ismeretei sincsenek”, amit alá is támasztottál azzal (megjegyzem: helytelenül, hiszen tévesen általánosítottál), hogy a „munkatársaid is mindig”TÉGED (!) kérnek meg, hogy állítsál be nekik ezt-meg-azt. Mindezt úgy, hogy még azt sem tudod megállapítani a cégednél (illetőleg, tévesen állapítottad meg), hogy jogtiszta Windows-okat használtok.

  De már igy is sok időt pazaroltam erre.

  Az a baj, hogy nem csak erre, és valamire meg semennyi időt sem „pazaroltál”.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ennek aztán nagyon sok köze van a cikkben említett eszközök digitális ismeretek elsajátításához.  De már igy is sok időt pazaroltam erre. Na csá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Mit vártok egy olyan országtól ahol az emberek 80%-ának alapvető informatikai ismeretei sincsenek ?  Munkatársaim is mindig engem kérnek meg…

  Hmmm… És van „hogy a nyomtatóba sincs papír, de biztos az összes OS eredeti”. Vak vezet világtalant?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A magyar rendőrség átlag felszereltsége valahol a 90-es évek szintjén van.  Ha csak valamire nincs olyan bizonyíték ami a hülyének is feltűnik semmit nem fognak csinálni. 

  Nekem is volt konkrét ügyem amiben tanú voltam. Csak azért "tudták megoldani" mert bevittük bizonyítéknak az összes screenshot-ot. Amiben a konkrét gyerek elismerte a dolgot.

   Az biztos hogy a Dark Web felhasználói nagyon jót alszanak a magyar rendőrségtől.  Mi az az Onion link ? ÁÁÁÁ hagyjuk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudatlanok is vannak fecsegenek össze vissza alá irkálnak miegymás ez a roszabik fele. Rendőrséget ki hagyd volt benne részem semmihez nem èrtenek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Internet 10% lehet látni de viszont itt pc fórumon is látom hogy irtak választ de viszont nem látom mit írtak. Marad 90% lèk csak beindul.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De még büszkék is rá, hogy nem értenek / nem is akarnak érteni hozzá. Nagyon furcsa.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mit vártok egy olyan országtól ahol az emberek 80%-ának alapvető informatikai ismeretei sincsenek ?  Munkatársaim is mindig engem kérnek meg hogy állítsak be okos órát, telefont, nyomtasak ki valamit, angolul egyik sem tudd. ...

  (De van Vármegye meg Ispán. Az OV elintézte. Informatika ismeret az minek ?)

   De nyugodtan nézzük hülyének azt aki elektronikai cuccokra áldoz pénzt, me minek az.  Mi az a HDD, vagy SSD mi az mi az ? Még a telefonjukra sem tudnak egy Antivirust beállítani.

  Vagy egy rendszer frissítést jóváhagyni. És ezek 30 meg 40-es emberek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • yey, csakigy tovább!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
mutass többet!
abcd