Észrevehetetlenül lezajló szoftverfrissítéseket vezet be a Microsoft
2022-09-16T08:11:02+02:00
2022-09-19T05:46:11+02:00
2022-09-20T15:52:22+02:00
 • Az kb a shutup10 amit win istall után felteszek aztán minden off.. + halasztom a frissítéseket több ezer napig  vagy mit írtam a registry-be.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Probaltad mar a ShutUp10 vagy a WUB (windows update blocker) nevu progikat? Nekem ugy letiltjak, hogy par honap utan manualisan kell visszakapcsolnom, mert nyugtalanit hogy nem jonnek a biztonsagi frissitesek es lehet bekapok valami zsaroloprogramot vagy egyebet. XD
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én átállítottam, hogy halassza  a frissítéseket 100 évig. Nekem jó úgy ahogy van. (és a biztonság kedvéért még le is tiltottam volna ha lehet de mindig átcsusszant valami és egyből elrontott valamit)

  Gondolom az OS frissítéseket nem az a csapat végzi aki azt elkészítette.. de azért csak nem kezdőket kellene erőltetni.. hogy itt van fiam első gyakornoki munkátok, egy OS frissítés megírása, a teszt meg mehet élesbe, ráeresszük az összes körre azonnal, az insider visszajelzéseket meg majd elolvassa valaki hónap után.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • csak az engedélyemmel indulhat újra!

  Akkor már késő, azt kellene megkérdeznie, hogy telepítheti-e a cuccokat vagy nem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na akkor mostmár tényleg nem jön rá az user hogy "mikor lefeküdtem még jó volt a gép, mikor felkeltem már nem"... mostantól már aludni sem kell rá egyet.. "on the fly" kimész egy kávéra és mikor vissza ülsz a gép elé már el is van rontva. "from the sky"
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én nem tudom mit lőtt ki a gép? Nálam soha semmit. Én Windows 10 pro rendszert használok. A gép frissítés után, csak az engedélyemmel indulhat újra! Másként nem. Jelzi hogy újra indítást kér de. Nem is teszi magától. Persze nincs se alvás, se hibernálás, se gyors indítás mert felesleges. Amúgy is SSD-ről megy a rendszer. Asztali gép nem laptop. De az is így van beállítva. Persze mezei Home esetén lehet hogy nem állítható be. Én Xp óta nem használom. Az én igényeimnek nem felel meg. Ha a Home rendszer esetén nem állítható be?
  Talán a Pro verzióra kellene váltani.. Olcsóbb mint szenvedni. Valamit valamiért.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hmm lassan hasonló lesz ilyent téren is mint a linux...bár ahhoz egy folyamat lánc lesz..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az újítást első körben a Microsoft Office 365 csomagjának alkalmazásai kapják meg,

  Már megijedtem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A MS-t ismerve úgy fognak lezajlani ezek a frissítések, hogy semmilyen új funkciót sem adnak hozzá és semmilyen hibát nem javítanak (de remélhetően nem is rontanak el semmit), így valóban tejesen észrevehetetlenek lesznek.

  Ja nem, az nem az MS lenne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eddig is kilőtte a gépet egy frissítés, ha úgy hagytad a gépet estére renderelni egy 100 gigás file-t, most még agresszivabban csinálja ezek szerint... Hurrá... Persze majd nézi, hogy mentettem-e vagy interaktiv valami. Régebben az sem számított, hogy futott egy program (mondjuk egy video lejátszó)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
mutass többet!
abcd