Bréking: Kiszáll a videókártya-gyártásból az EVGA - az Nvidia miatt

Bréking: Kiszáll a videókártya-gyártásból az EVGA - az Nvidia miatt
2022-09-17T13:44:09+02:00
2022-09-19T05:53:13+02:00
2022-10-17T03:05:31+02:00
 • Az biztos , hogy amit életemben Asus cuccot vettem minden tönkrement szinte azonnal .. de kivétel nélkül!  Alaplapok , videókártyák, egerek, sőt még egéralátétet is garanciáztatni kellett , de a csere darabok is tönkrement és azokhoz már garancia sem járt / becsaptak vele. Már azért vettem annyi asus szemetet mert azt hittem hogy csak nem hulladék minden egyes termékük,  valahogy engem találtak meg, hogy azt a kb 15-20 cuccot 20 év alatt rámsózzák ami pont hibás?...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Biztos, hogy jó termékei vannak (voltak) az EVGA-nak, de azért ha videokártyáról van szó, ott csak az MSI, ASUS, és a Gigabyte márkák jöhetnek szóba - egy komolyabb konfiguráció esetében. Nagyjából aki otthon van a hardveres kínálatban, az tudja, hogy egy adott hardverből melyik márkákból érdemes választania. Ebből kiindulva nem hiszem, hogy az EVGA a laptopok, és a tápok területén annyira sikeres lenne, de sohasem lehet tudni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez lehet csak azért történt mert 2023-ra terveztem egy új normálisabb gép beszerzését és az egyik verzióban leírtam az EVGA GeForce RTX 4090 Ti K|NGP|N HYBRID -ed... Majd az aktuális EVGA DARK alaplappal... most így hiába sikerül be valami normálisabb szórakozásra fordítható összeg összekaparása... írhatom át a bevásárlólistát.

  Vagy így legalább le van a gond.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valószínűleg mert tudják, hogy rosszabb feltételekkel szerződnének velük, mint ami az Nvidiánál volt. Hasonlóan az Uberhez, amikor a fuvart kereső telefonjának az akkuja alacsony töltöttségen volt, akkor kihasználva a kétségbeesését, magasabb árkategóriájú fuvart ajánlottak neki (amíg ki nem robbant a botrány).

  Bár az Intelnek még talán megvenné őket, mert a chip tervezésben segítségre van szükségük, de sajnos az EVGA pont abban nem tud semmit hozzá tenni, mert az ő kiemelkedő szakértelmük a márkaépítésben és a garanciális támogatásban rejlik.

  Mostantól EPSU vagy EMOBO lesz a cég neve, mert hogy VGA-t már nem gyártanak csak PSU-t meg alaplapot?

  Mintha az almás cég fegyvergyártásba kezdene és jönne az iVagylövök géppityu.

  Vagy van még egy lehetőség, hogy csak csak átmeneti állapot és az EVGA végül visszatér az Nvidiához, mert csak a közvélemény nyomását akarják gyakorolni az Nvidiára, hogy ne nézzék őket fejőstehénnek, amivel bármit megtehetnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért nem próbálkozik az AMD-nél?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
mutass többet!
abcd