Bréking: Megjelent és máris tölthető le a Windows 11 22H2

Bréking: Megjelent és máris tölthető le a Windows 11 22H2
2022-09-21T09:04:08+02:00
2022-09-23T13:56:23+02:00
2022-10-17T02:55:50+02:00
 • Igen, a Windows 11-be be van építve egy Android Subsystem, de erről annyit kell tudni, hogy még nagyobb gépigénye van, mint a Windows 11 minimális gépigénye:

  - 8 GB RAM minimum, 
  - 13. generációs vagy újabb Intel, vagy ezzel egyenlő értékű AMD processzor, (kvázi a legújabb Ryzenek, vagy Intelek) 

  Itt ugye nem jöhet szóba semmilyen trükk , registry bypass-ok stb.. minden paraméternek stimmelni kell és akkor elvileg a Microsoft Store-on belül lehet telepíteni egy Amazon AppStore-t amin belül az Android appokat , illetve ezt már ki lehet bővíteni , hogy gyakorlatilag más áruház más programja, kvázi bármelyik Android program lefusson... én még nem tudtam kipróbálni , tekintve hogy az eddig általam tesztelt verziók egyike sem felelt meg a Windows 11 összes minimális rendszerkövetelményének, nemhogy még az Android subsystem minimális rendszerkövetelményének...

  Virtuális gép pláne nem jöhet szóba, mert az Android subsystem már eleve masszívan támaszkodik a HW szintű virtualizációs támogatásra, amit egy virtuális gépen belül már nem tud elérni...

  Aki tehát szeretné ezt kipróbálni, rendelkeznie kell,  egy "nagyon új" géppel a fenti paraméterekkel..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Android Subsystem on Windows 11 ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi, tényleg ott volt! Úgy tűnik átsiklottem felette.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nálam simám ott szerepel a feltelepített programok közt és le is lehet szedni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Letöltöttem, de hogyan lehet letörölni? 
  Oled kijelzőt használok, és az elrejtett tálca tetején, (tehát a képernyő legalsó szélén egy sorban) folyamatos fehér fénnyel világítanak az aktív ablakok. Mert ugye az eredeti 11-es kinézetnél csak az ikon alatt egy vonallal jelöli az aktív alkalmazásokat. 
  A felhasználói fiókomban letiltottam, de a telepített alkalmazások között nem találom, és beépült a vezérlőpultomra. Ott nem okoz bajt, csak felmerült bennem  a kérdés, mert ilyet még nem pipáltam!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Windows 11 pro használom insider frissítés start menü meg hasonlók 15 èn frissìtetem. Ha bitlocker nincs is be kapcsolva akkor is van windows.old mappa èvek óta. Vannak olyan nem támogatott gépek ami processzor katónaságoknak kèszűlt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak tájékoztatás azoknak akik nem támogatott gépre kalapálták rá (Bypass-okkal a registryben) a Win 11-et azoknál nem fog megjelenni a 22H2 mint frissítés, csak a telepítő médiumról lehet "Rendszerfrissítés"-ként feltenni, a már futó rendszer alól indítva. Egyelőre még nem próbáltam, de majd a napokban ráveszem magam... a 21H2 verzió is kapott egy második 9-edik havi összegzőcsomagot is (Culumative Update) amit nem értek , hogy mostanában , az utóbbi 3-4 hónapban mindig "duplán" érkezik meg.. egyszer a havi folt-kedd alkalmával is, és egyszer ugyanazzal a névvel bár más KB számmal megérkezik néhány napra rá is...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kíváncsian várom hogy kinek mikor tűnik fel hogy angol lett a magyar telepítő.
  Egyenlőre inkább még maradok a 21H2ön.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia mindkét problémára tökéletes megoldást biztosít a Startallback
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyébként meg sztem jobb hozzászokni az új dolgokhoz mint megrögzötten ragaszkodni a régiekhez.

  Ebben tökéletesen igazad van, csakhát ha valami jól működik számomra és még támogatott is (2025-ig), akkor nehezen engedem el.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Holnap mindenképp letöltöm, köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • El lehet hide-olni a start menüt a Win saját megoldásával, vagy egyéb megoldásokkal. OLED kijelző miatt nekem egyébként is muszáj, de a fel le kúszó start menü nem jön be, így én az AutoHotKey programban scripteltem le, hogy ha az egeret odahúzom akkor előtűnik. Ablakoknál ugyanez, csak a fókuszt kapó ablakok látszanak.

  Egyébként meg sztem jobb hozzászokni az új dolgokhoz mint megrögzötten ragaszkodni a régiekhez. Tény hogy nem tökéletes a start menü, de önmagában ez még nem tart vissza a win11 használatától.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Még mindig nem tökéletes és marad a Win10, de rengeteget fejlődött a Win11 ahogy látom. Nekem még két funkció hiányzik személy szerint még a tálcáról. Egyrészt lehessen vékonyabbra (kisebbre) állítani, ne foglalja már el a képernyőm alsó részét magasságában. Másrészt viszont a széles képarányú kijelzők miatt széltében bőven sok minden kifér, és számomra sokkal átláthatóbb, ha nem csoportosítja össze tálcán lévő dolgokat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
mutass többet!
abcd