YouTube fiók törlés, majd ujraregizés
2013-01-26T11:17:34+01:00
2013-01-27T01:18:52+01:00
2022-07-30T16:16:54+02:00
leliki
Töröltem YouTube regizésemet, de nem másik, hanem kizárólagosan a Google Fiókom által használt email cimmel/ami ugye lehet gmail vagy más is/ szeretnék ujra YouTube-ra regizni.
Mutasd a teljes hozzászólást!
1 gmail fiók=1 YT fiók. Mi a probléma vele? Miért akarsz másik fiókot? Amióta a Google megvette a Yt-, azóta használható is együtt a Gmail címeddel. Már jó ideje így megy, nem mostanában találták ki.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • És? Nem engedi?
  Vagy csak bejelentetted, hogy ne aggódjunk miatta?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom lehetséges-e és ha igen akkor hogyan. Mert ugye a YouTube-t megvette a Google, azóta a YouTube-ra regizéssel együtt Google Fiókom is lesz.
  No már most: nekem maradt a Google Fiókom, de nincs YouTube, mivel töröltem. De most ujat akarok regizni a Google Fiókos email cimemmel és nem akarok mégegy Google Fiók-ot. /ami ugye nem csak a gmailt tartalmazza// Hogyan, milyen uton?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A következőkben, ha konkrét problémád van, segíts nekünk - legalább - azzal, hogy A TUDÁSTÁRBAN TESZED fel - KÜLÖN-KÜLÖN - a kérdésed. Előre is köszönjük.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha már ilyen kedves hangnemben figyelmeztettél egy rutintalant, ellenpólus gyanánt segithettél volna. Vagy itt nem lehet gyakorolni: "A tudás átadása nem lehetőség, hanem kötelesség"? Ott megkapom szakmai segitségedet?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Belépsz a yt-re a gmailos címeddel.

  Azt azért nem igazán értem, hogy mit okoskodsz a moderátorral. Fsod a bölcsességet, de olvasni nem tudsz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1 gmail fiók=1 YT fiók. Mi a probléma vele? Miért akarsz másik fiókot? Amióta a Google megvette a Yt-, azóta használható is együtt a Gmail címeddel. Már jó ideje így megy, nem mostanában találták ki.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Ha már ilyen kedves hangnemben figyelmeztettél...


  Ha jól veszem ki az iróniát a "hangodból", akkor kérlek, áruld már el nekem, hogy mi a probléma a kérésemmel (aminek a jövőbeni "megfogadását" még előre meg is köszönöm)!

  ... egy rutintalant...


  Semmi köze a rutinnak ahhoz, hogy elolvasd és értelmezd az új téma nyitásánál található információkat.

  Ott megkapom szakmai segitségedet?


  Semmiféle szakmai segítség nincs a moderátorként tett hozzászólásomban, hisz' nem ez a célja. Sokkal inkább a fórumon történő "dolgok" megfelelő keretek között tartása.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És a pontot Arankának kellett volna adni, lévén ő adta meg elsőként a helyes választ a kérdésre. Én csak megtoldottam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd