DVD-k konvertálása divx-be

DVD-k konvertálása divx-be
2013-01-27T22:22:09+01:00
2013-02-07T10:50:12+01:00
2022-07-30T17:31:56+02:00
tigrababy
Sziasztok!

Rengeteg DVD-m van, amit rengeteg helyet is foglal. :( Szeretném ezeket a filmeket divx-be konvertálni és merevlemezen tárolni. Találtam is programokat, viszont egy probléma mindig előjön.
A konvertálás végeredménye jó hang, jó kép viszont csak angol nyelven konvertál, hiába állítom be a magyar hangot. Ugyanez a felirattal nincs... Esteleg ha tudna valaki segíteni, vagy egy olyan programot ajánlani, ahol magyar nyelvű filmekként tudnám konvertálni a dvd-ket.
Jelenleg a WinX programot használom.

Köszönöm a segítséget!!! :)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nálam ez a megoldás vált be. ..:LINK:..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én évezredekkel jobb divix-eket készítek ezzel a programmal.Keresd meg a neten. Neve: Fairuse wizard
  Sok sikert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezek szerint olyan műsoros dvd-t konverálnál divx-be ami több nyelvű. és feltételezem nem a magyar nyelv az alap! Amit az első hozzászóló ajánlott neked az én is valamilyen szinten ismerem! Szerintem az is csak az alap beállított nyelven fogja konvertálni, ami persze nem a magyar, de javíts ki ha tévedek! A második hozzászóló javaslatát nem ismerem! Megírnád, hogy mire jutottál? Sikerült találni valamit a problémára?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit linkeltem, ott van a komplett tutorial, hogy hogy kell használni. Amennyiben egynél több nyelv van, még konvertálás előtt ki lehet választani a szükséges hangsávot,de természetesen több hangsávval is készülhet a divx.

  Végig kell olvasni. Nem egy kétkattintós program, meg nem is dolgozik valami gyorsan, cserébe a végeredmény nagyon jó lesz, és teljesen személyre szabható benne minden.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem az egyszerű és kevés szakértelmet kívánó programok közül, ( minőség, fájl méret, gyorsaság szempontok alapján ) a Magic DVD Ripper tetszett a legjobban. Második helyre sorolnám, a Clone DVD 5-t. Kicsit lassabb mint a Magic, de gyengébb gépen talán még előnyösebb is, a kisebb proci terhelés - minőség, és fájl méret szempontok alapján szintén jó választás.
  Harmadik helyre a Xilisoft DVD Ripper került, de kizárólag a nagyobb fájl méret miatt.
  Rendkívül gyors, és a minőség is jó ( 2ó-s film = 26 min! ) de erős gép kell hozzá. Kegyetlenül kihasználja a gép erőforrásait - a 4 magos, 3,4 GHZ-s proci, végig 100%-on pörgött. Meg is lett, az eredménye.
  Ezzel még futok majd néhány kört, és ha sikerül a fájl méretet is lejjebb szorítani, garantáltan kedvenc lesz.
  Sajnos egyik sem free, a beszerzésük a te feladatod.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd