Iphone frissítési probléma

Iphone frissítési probléma
2013-06-30T16:33:57+02:00
2013-07-01T11:35:16+02:00
2022-11-06T03:25:38+01:00
Gregz
Sziasztok!

A helyzet a következő: Frissíteni szerettem volna az Iphone-omat, mégpedig itunes segítségével, gondoltam nem lehet valami nehéz dolog (már volt frissítve egyszer korábban, igaz nem általam).. Rendesen csatlakoztattam usb-n keresztül a géphez a telefont, bejött az itunes felületén a telefon, rámentem, és frissítésre kattintottam. Nos, le is töltötte a 227mb-os frissítést, szinkronizálta a telefont, majd újraindult a telefon. Itt jött a probléma! Nem is egy: mikor ismét csatlakoztattam az ituneshoz, a sim kártyát már nem ismeri fel, hibát jelez emellett a telefon azóta nyelvet váltott (kínai, francia) és csak vészhívásra lehet használni. Mit lehetne most tenni?
Köszönöm előre is a válaszokat!

Üdv,
Gergő
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Frissíteni szerettem volna az Iphone-omat gondoltam nem lehet valami nehéz dolog


  Model?
  Kattintgatni tényleg nem nehéz, de hogy nem tudod milyen az iPhone-d előélete, ez tényleg gáz, mert ha tudod akkor nem kattintasz a frissítésre.
  Ha meg itthon, vagy bárhol vetted, és megvan az eredeti szolgáltató SIM kártyája, akkor ilyen probléma nem fordulhat elő.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez még egy régi modell, sima 3-as, 16 gb-os. Boltban vettem (igaz nem iphone viszonteladónál), bontatlanul, minden papírjával, garanciásan, akkor rakta bele a kártyát újonnan, mikor vettem. Most szedtem elő hosszú idő után, szerettem volna frissíteni 3.1-es verzióra (eddig 2.3-as volt rajta). Az eredeti szolgáltató SIM kártyát hogy érted?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd