Webmatrix, IIS server folder config, hogyan?
2014-05-24T23:05:35+02:00
2014-05-26T19:49:32+02:00
2022-07-31T21:50:24+02:00
derfin
Üdv!

A WebMatrixot használva, van egy default webpage, amikor teljesen jól működik a böngészőbe az előre integrált weblap megjelenítése. Viszont mikor saját honlapot próbálok írni és elindítani a böngészőbe, akkor ez az üzi jön fel:

HTTP Error 403.14 - Forbidden

The Web server is configured to not list the contents of this directory.


Hogyan kéne beállítani vagy a webmatrixot, vagy az IIS-t, hogy minden további nélkül működjön. Ha esetleg van valakinek tapasztalata kérem segítsen. Előre is köszönöm.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nem lehet, hogy a wwwroot-on kívülre mutatnak a hivatkozásaid, illetve rossz helyre van feltöltve a cucc? Ha csak a default index.html lapot cseréled ki, lefut?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az történt, hogy találtam a neten egy a microsoftnak egy forumtémáját, amiben ha template website-al indítottam, akkor működött autómatikusan a iis server, ha empty site-al készítettem, akkor hibaüzeneteket írt ki. Egyidőben a hibaüzenettel, kiírt utasításokat is. Az első hibaüzenet terminálba való beírása után jött a második:

  appcmd set config /section:staticContent /+[fileExtension='string',mimeType='string']

  , itt string helyére .php a jó, a mimeType szerintem text/php vagy application/php, de egyik után sem viszi tovább a veboldalt. A Php.net-en van részletes leírás
  , útmutató hogyan kéne beállítani a Windows-t, de ekkor találtam meg, hogy templateból kell, ott is van empty és ekkor továbbléptem. Meguntam! Ha kell php, akkor Linux.

  Kösz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd