Win7 elfelejti a felhasználót és a programokat
2014-08-07T17:21:02+02:00
2014-08-07T19:07:36+02:00
2022-08-01T01:15:24+02:00
csviktor
Szervízelés alatt álló laptopom helyett használnám az általában nem haszált PC. Ma a csatolt képpel fogadott: A bejelentkezés egy ideiglenes profil használatával történt...

Eltűnk a Firefox böngészőm, amikor rákattintottam a parancsikonja nem létező helyre mutatott. Kijelentkeztem az ideiglenes profilból, bejelentkeztem az egyetlen eddigi felhasználóval. Letöltöttem a Firefoxot, az telepítés után újraindította a gépem, és újraindulás után nem volt a Firefox a gépen, viszont megint az ideiglenes profillal indult.

Létrehoztam egy új felhasználót, felraktam a Firefoxot, újraindult a gép, eltűnt az új felhasználó és a Firefox is.

Kijelentkeztem az ideiglenes profilból, beléptem az állandó profilba. Letöltöttem az Operát, interneteztem, összeomlott, bezártam. Amikor rákattintottam az ikonjára, már nem létezett a cél, eltűnt az Opera.

Elindítottam az Internet Explorert az iexplore.exe-vel, de ez meg exe fájloakt nem enged letölteni, rákattintok a Futtatásra, Mentésre, Mentés másként gombokra, semmi sem történik.

Most mit tegyek ezzel a Windows-zal? Érdemes újratelepíteni? Jelenleg ez az egyetlen munkagépem, ha a laptop után behal ez is, akkor cumi, ezért nem estem még neki a Win telepítésnek.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Csatolt állomány

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd