CCleanre használat után eltűnnek a mentett jelszavak
2015-01-07T17:22:08+01:00
2015-01-20T19:45:43+01:00
2022-08-01T08:55:26+02:00
oimuka
A címet elírtam, bocsi CCleaner, nem engedi kijavítani.

Időnként át szoktam fésülni a gépet a CCleaner programmal, ami után eltűnnek a honlapok mentett jelszavai. Azért fura, mert a tisztító programban nincs bejelölve a "Mentett jelszavak" fül. Mi lehet a gond? KÉP. A legfrissebb Mozilla Firefox böngészőt használom. Amikor a CCleaner régebbi verzióját használtam, nem volt ilyen probléma.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez már bizony így van. Nem egyszer írtunk már a CCleaner és hasonló takarító programok káros mellékhatásairól. De nem akartok hinni a jó szónak. Most megúsztad, hogy csak a jelszavaidat nyelte be. Legközelebb nem lesz ennyire kegyes a sors hozzád és a Cleaner megborítja a rendszeredet, vagy ledarálja a registry-t. Mindkét esetben lesz egy használható és tiszta rendszered. Persze csak ha újratelepítetted a Windowst.

Gondolom a Foxban nem használod a Syncet? Mert ha használnád, akkor most nem lenne semmi probléma.

Szerk.:
Azért a mellékelt képet is megnéztem. Persze az eszetlen kattogtatás és az olvasás valamint az olvasottak értelmezésének a hiánya, megint meghozta a gyümölcsét. A kipipálatlan jelölő, nem az FF-re vonatkozik. Ott áll a blokk fölött vastag kékkel, hogy Internet Explorer. Tehát abban a blokkban található beállítások, csak és kizárólag az explorerre vonatkoznak. Az FF-re semmilyen befolyások nincs.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd