Windows 8.1 új rendszergazda fiók létrehozása
2015-03-12T15:24:02+01:00
2015-03-13T11:53:29+01:00
2022-08-01T11:56:27+02:00
illusionist
Sziasztok!

Eladásra kerül egy laptopom amin windows 8.1 fut (na pont ezért sem lett használva:) és nem is ismerem)
Ugye telepítéskor kellett csinálni egy microsoft fiókot hogy az legyen a rendszergazda, mivel eladom el akarom tüntetni az én személyes adataimat. Hogyan tudom megváltoztatni a létező fiók összes adatát? Vagy hogyan tudok új rendszergazdai fiókot létrehozni és törölni a régit?
Mutasd a teljes hozzászólást!
ezt találtam, ezzel sikerült megoldanom telepítés nélkül:

Windows 8.1 Microsoft-fiók eltávolítása
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Windows 8.1-ben már van lehetőség a személyes adatok törlésével járó, gyári beállításokra történő visszaállításra (hasonlóan, mint az okostelefonoknál). A részletes leírást itt találod. (Neked a Minden fájl és program törlése, aztán a Windows újratelepítése menüpontra van szükséged.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ezt találtam, ezzel sikerült megoldanom telepítés nélkül:

  Windows 8.1 Microsoft-fiók eltávolítása
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • elég is volt ez a 10 perces windows 8as látvány, pont az veszett el ami a régiekben jó volt, munkára alkalmatlan ez a kezelőifelület, ez a sok idióta túlbonyolított varázsló...mintha egy gyógypedagógiai kiscsoportos színes bemutatót látnák sok sok lassú fárasztó üdvözléssel és persze áruházzal és mindent figyelő fiókokkal a számítógép használatáról
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez nagyon kemény kijelentés !! A Win-ek közül idáig ez a legjobb !! Arról nem beszélve,hogy nem kötelező Microsoft fiókot létrehozni !! És semmi nem veszett el,ami  a régiekben megvolt !!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt a bejegyzést én is támogatom.A w10 ennél sokkal jobb, szebb, használható barát.
  Mindent lehet kezelni .Az oprendszer arra van kitalálva, hogy kezeljék, és ne klikkeljenek mindenhova, ha nem ért hozzá a vásárló.De mivel megvette és a tulajdona, azt tesz vele amit akar.
  A gép csak azt teszi, amire utasítják.Tehát a gép nem tehet róla, hogy az user nem érti a működését.
  A face és twitt nézéséhez nem kell óriási tudású gép.Arra akár lemezről futtatható Linux is megfelel.Szerintem a kérdező ha avval találkozott volna, akkor az lenne a rossz.Pedig ott is vanám mindenféle klikk lehetőség.......
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát igen. Így hogy nem is ismeri (ő írta ),komoly felelőtlenség kijelenteni dolgokat ! Ha ismerné...nem is mondaná ! És hogy munkára sem alkalmas ? Persze,amikor nem tudja használni ! Kár hogy nem derült ki,hogy melyik rendszerrel hasonlította össze,melyik a jobb szerinte.
  Azt hiszem azt talán nem könnyelműség kimondani,hogy aki használt már pár op.rendszert,az alig várja a végleges W10-et !
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 3.1-es óta használok Windowst, 95, 98, 2000, de az XP-t és a 7-est a legtöbbet, átláthatóak, egyszerűek, azt csinálja amit én akarok, nincs a dedósnak nézett felhasználó elől minden elrejtve meg blokkolva. Használom hatékony munkára több nagy monitoron, nem netezésre nem facebookra és nem időjárási appok nézegetésére az asztali gépem. Programozni is tudok és szerelni is a számítógépeket, tehát nem vagyok amatőr. Először a párom sony vaio laptopján találkoztam eredeti win8-al (ugye a 8.1 már egy fokkal jobb, de az alap win8), az katasztrófa volt... érintőpad halál, vagy működő vagy nem működő speciális bűvészmozdulatokkal, amiről természetesen semmi értelmes tájékoztató nem volt. Arra sem volt egyszerű rájönni hogy az érintőpad 1/4 része a jobb gomb a 3/4 része a bal gomb. Bár ez mondjuk a gyártó hibája. A windowst annyira egyszerűvé akarták már tenni hogy egy kezdő felhasználó ha nem tudta mi az az alt+f4 már appot sem tudott bezárni (ugye a 8.1ben nem véletlenül változtattak ezen, ott már megjelenik az X bezárás), vagy nem tudta mi az alt+tab hogy váltson közüttük, vagy a win+d hogy megnézze az asztalt. Mondhatni hogy egy letisztult leegszerűsitett vidám köntösbe bújtatott de a háttérben még jobban megbonyolított porgram, meghízott rendszer ki tudja mennyi jelenető-figyelő alkalmazásokkal már. Egyáltalán nem felhasználóbarát. Nem beszélve a naponta az órákig tartó frissítések miatt használhatatlanná vagy lemerülté vált laptopról, a 8.1-es upgrade is 1 nap volt, olyan hosszan dolgozott rajta a gép. És kötelező volt a telepítés során a microsoft fiók létrehozása. Ha nincsen neted lassan már a számítógéped  se működjön alapon, gondolom legközelebb már kötelező lesz az ujjlenyomat ha használsz egy gépet és az állandó netkapcsolat ahol mindent figyelhetnek. Az nyílván a sony szégyene hogy egy gyenge laptopra ráerőszakolta a win8-at, viszont a mindennapi általános használat során meg nem tűnt fel hogy annyira lassú lenne, mint az órákig tartó frissítések. Mondhatni lehet hogy a win8 nagyon jó táblagépre, de asztali gépen való munkára alkalmatlan a kezelőfelülete.  Appok/programok gépház/vezérlőpult ez a sok kettőség is egy nagy katyvasz.  Tehát egy mobilos érintőképernyős op rendszerré tett transzvesztita windowst próbáltak mindenkire ráerőszakolni, azokra az asztali felhasználókra akik megszoktak 15 év alatt egy jól kimunkált felhasználóbarát kezelési felületet. Lehet valakinek bejött, lehet dicsérni, akinek nem inge ne vegye magára, pont ettől szép a dolog, hogy különbözőek vagyunk, dehát az eladási statisztikák azok tények, tény hogy csúnyán megbukott a win8. Az hogy lassan nő a részesedése csak annak köszönhető hogy a gyártók már win8-al adják el a gépüket, sajnos sok esetben teljesen beleintegrálva a laptopjuk rendszerébe, pl én sem tudtam felrakni win7-et rá, se driver, se érintőpad sok minden nem működött volna megfeleően.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rendben. Fő az elégedettség. De majd támogatottság nélkül is marad mondjuk a W7 ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az xp is több mint 10 évig húzta, nekem a vista is kimaradt, ott is volt sok furcsaság... az is bukás volt a többség részéről amúgy
  a 7-essel teljesen elégedett vagyok, még egy darabig ez lesz, majd meglátjuk..., lehet a 10 használhatóbb lesz...
  Olyannal nem fogok dolgozni ami hátráltatja a munkám. Amúgy rengeteg más OS is van még, ott a linux vagy a mac
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd