ARP müködési hiba
2015-12-28T15:36:01+01:00
2015-12-28T16:19:28+01:00
2022-08-02T01:15:26+02:00
judyy3
nem ürít a gépemen az ARP tár legalább is ezt írja ki mikor megáll a net. Vánszorogva megy a nagysebességű enthernet. Még sajnos az XP-t használjuk és elég régi gép. Havi 6000ft fizetek a netért és használhatatlan  50 év felettiek vagyunk a párommal mi csak a rising sitit és a warmahjongot használjuk. A Flas Player új verzióját sem engedi frissiteni.
A google chromet sem engedi letölteni, csak a fire foxot. A windows lemez nem eredeti.
hétfőn tévedésből kikapcsolták a netünket mert egy nem létező tizenhat ezer ft számlát küldtek ki. Felhívtam a szolgáltatót telefonon és akkor vissza adták a netet, hogy 0 ft a számlánk de azóta nem müködik a gép. Fel hívtam többször karácsony előtt őket. Csináltak bent valamit a központban, de az ARP ugyan ugy nem ürít. Mit csináljak a gépemmel, hogy játszhassunk vele?
Tisztelettel Judyy3
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Sajnos nincsenek jó híreim.

  Egyrészt az ARP cache betelése normális használat esetén kb. sohasem következik be, tehát 1. vagy nagyon komolyan hackelik a hálózatotokat, vagy 2. valami nagyon furcsa internetelőfzetésetek van. Pontosan melyik szolgáltató is ez?

  Másrészt az XP, főleg ha még kalóz is, teljesen felejtős, minden hiba forrása is lehet.

  Harmadrészt a majjonghoz biztosan se internet, se ARP nem kell.

  Hosszú távon mindenképpen azt látom megoldásnak, hogy vásároltok egy új(fajta) számítógépet (vannak modernnek számító, a ti igényeteket talán lefedő laptopok 100 ezer FT körül, alatt!), és CSAK jogtiszta szoftvert használtak rajta, beleértve a windowst is.

  A jelenleg felvetett problémák szakértelem hiányában, fórumozással esélyesen nem gyógyíthatók, valódi (!) szakember kezébe kellene adni a gépet. Persze egy kalóz XP-vel csodát ő se fog tudni tenni, ellenben az órabérét lehet értelmesebb lenne beletolni abba az "új gép vásárlása" alapba.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm válaszod. A szolgáltató a Kalásznet. Azt hiszem új gép jön majd számításba. Egyébként a én is gondoltam rá, hogy virus okozza inkább. Olyan windowsot töltöttek a gépemre amin rajt van a Qbit és nem tudom eltávoítani a sajátgép intézőjéből.Kitörlöm és pár perc mulva ujra ott van.
  Még egyszer köszönöm. Egyébként, ha a mahjong letöltésből müködik soha nem engedi, hogy magasabb pontszámot érjünk el. Ezért játszunk mindig az adott oldallal.
  T judyy3
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt azért értenetek kell, hogy nem a vírus(ok) miatt kellene új gép.

  Az pusztán egy feltételezés volt a részemről, hogy valami csotrogánnyal neteztek, és azért van rajta XP. Ha valami modernebb eszközről van szó (értsd: 3-4 évnél nem öregebb), akkor jogtiszta szoftverek + szakember csodát tehet.

  Persze ehhez ismerni kellene a gép pontos specifikációját is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd