Nem akar telepulni a Windows 10
2016-02-11T19:30:19+01:00
2016-02-11T23:06:25+01:00
2022-08-02T03:35:29+02:00
Ruzsonyi Balázs
Hali,

Multheten meghalt a 64 gigas ssd a gepemben, igy hat muszaj volt vennem egy ujat. Mivel nem sikerult atklonozni a regi ssd-rol az ujra a Windows 10-et, ujra kell telepitenem azt. Itt jon is a problema...

Amikor bebootol USB-rol, megy minden ahogy kell, egeszen addig amig el nem erkezek oda, ahol a telepites helyet kell megadni. Ott folyamatosan hibauzenet van. 

"A Windows nem telepitheto erre a lemezre. Elofordulhat, hogy a hardver nem tamogatja a rendszerinditast errol a lemezrol. Gyozodjon meg rola, hogy a lemezvezerlo engedelyezve van a BIOS menujeben."

Orak ota keresgelek neten, de eddig semmi celravezetot nem talaltam a problema megoldasara.

Egyebkent ha kivalasztom es a tovabb gombra nyomok (mert engedi) akkor pedig ezzel a hibauzenettel allit meg:
"Nem sikerult sem uj rendszerparticiot letrehozni, sem meglevot megtalalni. Tovabbi informaciot a telepito naplofajljaiban talal."

Ezt egyebkent nem eloszor csinalja, mikor a regi ssd-re a 8.1-et tettem ezt mar akkor is eljatszotta. Akkor is orakig szenvedtem mire valahogy meglett (mar eros csapatmunkaval), de mukodott.

Kerlek segitsetek, mert mar kb. mindent megprobaltam. Felturtam a BIOS-t, a diskpart-tal is jocskan elszorakoztam mar, de nem jutok sehova es semmire semmilyen kombinacioval. Barki valami otlet? Javaslat?

u.i. Bocsi h ekezet nelkul irok, telefonrol vagyok, igy gyorsabban megy. :(
Mutasd a teljes hozzászólást!
Megvan a megoldás. Végre a gépről tudok írni.
Mikor ki lehet választani, hogy honnét bootoljon, akkor nem engedett telepíteni.
Viszont, amikor a BIOS-ban a bootsorrendben 1. helyre tettem az USB-t és úgy indítottam a gépet és a telepítést, úgy gond nélkül elsőre felment.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd