Táblagépen PC-ről USB-n át elindítani egy alkalmazást?
2016-08-06T17:35:06+02:00
2016-08-07T01:24:31+02:00
2022-08-02T10:20:23+02:00
Cocoapple
Tehát összekötve a windowsos PC-t USB kábelen vagy esetleg WIFI-n át egy androidos táblagéppel. És a PC-ről akarom elindítani, a táblagépen futóan egy, a táblagépre már korábban feltelepített alkalmazást.
Azért volna mindez jó, mert egy probléma miatt a táblagépen az első indításkori beállítás varázsló elállja az utamat, és így nem tudok szinte semmihez sem hozzá férni.
Viszont sikerült kábelen keresztül feltelepítettem egy olyan alkalmazást, amivel remélem, hogy le tudnám kapcsolni az utamat álló varázslót.
A tablet KingRoottal meg van rootolva.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Nem lenne GYORSABB végigvarázsolni azt az első telepítést és mindent újratelepíteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem, mert éppen a keverő beállításvarázsló állja el az utamat, ami miatt nem tudok semmihez sem hozzá férni közvetlenül a tableten.

  Ez egy hosszabb történet, probléma, csak a részeivel küszködve azért tettem fel ezt a kérdést is, hátha valakinek nincs türelme végig olvasni a másiknál a hosszú litániát, de erre van valami ötlete.
  Közben sikerült megoldanom a dolgot, csak kicsit másképp. USB-át felmásoltam egy szoftverrel, ami egyben magát is feltelepítette a tabletre is. A tableten meg már vele eltudtam indítani a telepítőjét, és utána a feltelepített progit is.

  A részleteket majd később, hátha akad másnak pont olyan megoldása, amit a kérdésben írtam, plusz nagyon el kellene indítanom a balettet, mert holnap egész nap dolgozok (nem vagyok kereskedő, de nagyon utálom a vasárnapi zárva tartást)  és jó lenne , ha használhatnám ismét a gépet.

  Maximum a firmware csere lenne gyors, de az meg sajnos nincs nekem:, a Lenovo nem ad, nem tekintik publikusnak.

  Lenovo YT3-X50F -hez, S000016 151002_ROW    rom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Közben sikerült megoldanom a fő problémámat, ami miatt leginkább érdekelt mindez.
  A megoldásban az Apowersoft Telefon Kezelőt használtam, ami viszont kicsit más csinál.
  Ez egy windowsos progi, USB-én és WIFI-n képes kapcsolódni az androidos és az iOS-s gépekhez.
  Közben magát az Androidra is felrakja, és előhoz olyan képernyőket, amin keresztül már tudtam telepíteni és utána futtatni a kívánt alkalmazást az androidos gép érintőképernyőjét használva. (Nekem ez simán, az  utamat álló, megakadt, első telepítéskori varázsló miatt  nem volt lehetséges de az Apowersoft progija megoldotta a problémám.)
  Korábban például Sony-Ericson D750i telómhoz volt egy olyan progim, amivel közvetlenül lehetett vezérelni a telcsit Windowson keresztül, a telefonhoz abszolút nem kellett hozzá nyúlni, a kábel csatlakozásán kívül.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd