Samsung S Action egér-Pc probléma
2016-12-16T19:02:23+01:00
2016-12-17T19:00:50+01:00
2022-07-19T01:25:41+02:00
Garfield60
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy van egy Samsung S Action egerem (Bluetooth), Pc-hez használtuk, minden ok volt vele, gyönyörűen ment, de újra lett telepítve a gép, s azóta semmi reakció. Nem ismeri fel, mintha nem is létezne. A másik gépünk is akkor lett újrarakva, azzal sem működik, pedig addig azzal is ment. Windows 7 volt előtte is, utána is a gépen, s a bluetooth beállításokban is felismerhetőre, csatlakoztathatóra van állítva a gép. Tudtok valami okosságot erre a problémára?
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • A BT be van kapcsolva a számítógépen? A párosítás megtörtént?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Az újratelepítés után nem történt párosítás, mert a gép nem látja az egeret egyáltalán. A bluetooth be van kapcsolva, mert telefonnal simán működik, azzal látják egymást, illetve egy bluetooth-os billentyűzettel is kapcsolatot teremt. De az újratelepítés óta nem sikerült párosítani, azaz párom azt mondta, hogy 2x sikerült párosítania (kb 10-20 perces próbálkozás után), de amint kikapcsolja az egeret, a gép elfelejt mindent. Ami az újratelepítés előtt nem történt meg. Amikor vettem, simán párosítottam, minden hozzáértés nélkül (nem vagyok számítógép-guru, a legkevésbé sem), s ha kikapcsoltuk, majd visszakapcsoltuk, azonnal felismerte, működött. Azt viszont nem tehetjük meg, hogy párosítjuk, majd nem kapcsoljuk ki, mert tölthetős elemmel 1-2 napig, nem tölthetőssel max. 1 hétig bírja.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • És ez 2 géppel is így történt, az egyiket másmilyen windows 7-el ismételten újrarakta párom, hátha azzal van gond, de akkor sem működött..
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd