Dupla nyomtatás
2017-05-10T07:41:07+02:00
2017-05-11T10:35:32+02:00
2022-09-08T01:25:29+02:00
distinguish
Sziasztok! 
Adott két gép (win7) egy egy nyomtatóval egy hálózatra kötve, de távol egymástól, és az érdekelne lehet e olyat, hogyha elküldök az egyik nyomtatora valamit akkor azt a másik nyomtato is kinyomtatja. Olyat lehet hogy ugye meg vannak osztva a nyomtatók, hogy mondjuk azonos ipvel működjenek? Vagy hogy az egyik nyomtató csak a másik nyomtatási sorával dolgozzon? Megjegyeznem hogy nem otthoni használatra lenne.
Elore is köszönöm a segítséget !:)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Bár nem értem ennek mi értelme, ezt azért elmagyarázhatnád, de 1 hálózaton 2 azonos IP című eszköz nem tud működni (IP cím ütközés), amikor nyomtatsz valamit akkor a feladatot egy adott IP-jű nyomtatóra küldöd ki. Ugyanennyi erővel kiküldheted a másikra is ugyanazt a másik nyomingerre is. Bár nem tartom kizártnak hogy létezik olyan virtuális nyomtató ami képes összefogni több hálózati nyomtatót...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mint mondtam nem otthoni használatrol van szó, az a lényeg hogy két címke nyomtatóról van szó,  PDA csak az egyikre enged nyomtatni és az pont távol van attól a helytől ahova a cimke kellene. Röviden ennyi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez például meg tudja oldani virtuális nyomtatón keresztül:

  Print Distributor
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Még mindig nem teljesen világos miért akarsz kettő példányban nyomtatni!?
  Ha csak az egyik helyen kell a cimke, akkor miért akarod a másik nyomtatón is kinyomtatni?

  A használt nyomtató (távolabbi) helyett, állítsátok be alapértelmezett nyomtatónak a közelebbit. Ehhez lehet, hogy hozzá kell adni a közelebbi címkenyomtatót is a használni kívánt nyomtatókhoz.
  Vezérlőpult\Eszközök és nyomtatók
  Olyat lehet hogy ugye meg vannak osztva a nyomtatók, hogy mondjuk azonos ipvel működjenek?

  Nem. Nem lehet. Mint az Gábor is írta az IP ütközés miatt, mindkét eszköz elérhetetlenné válik. A megosztott nyomtató azt jelenti, hogy több kliensgép is tud egyszerre egy nyomtatót használni. Kvázi ez történik nálatok is, amikor 2-3-n személy próbál nyomtatni, ugyanarra a címkenyomtatóra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor telepíted és beállítod a másik nyomtatót is, és az is fog - nyomtatáskor mindig a megfelelőt választod, oszt ennyi. ... amelyik közelebb van. 
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd