Ip kamera webes oldaláról az összes kép lementése
2017-07-10T10:34:52+02:00
2017-09-06T12:09:45+02:00
2022-09-08T06:00:28+02:00
kisspepe
Sziasztok!

A problémám a következő. Van egy IP kamera, mely képeket ment a benne található SD kártyára. Az SD kártyához nem férek hozzá egykönnyen, mert a kamera egy kémény tetején van.

Az SD kártyát elérem, ha belépek a kamera webes felületén. Minden naphoz tartozik egy mappa és benne a képek. Ezeket a képeket kellene letölteni lehetőleg valami olyan programmal, ami szépen végig menne a mappákon és lementené a képeket.

Próbáltam a HTTRACK programot, de mivel minimum felhasználónevet meg kell adni az eléréshez, így a program nem tud hozzáférni a képekhez, pedig ez a progi pont azt csinálná amit szeretnék.

Van-e olyan böngésző kiegészítő, ami a megnyitott weboldalon elindítva végigmegy a kiindulási ponttól minden linken és lementi a talált képeket?

Vagy hogyan lehetne megoldani, hogy ne keljen egyesével megnyitogatnom, hát minimum egy 200 mappát.
Mutasd a teljes hozzászólást!
nagyszerű.
ez a link az a hely, ahol le tudod tölteni a doksiját. itt egy magyar nyelvű (gyatra minőségű) videó a beállításairól, részletes magyarázat itt.

ami rossz hír: nem tudod kezdeményezni a kamerából a már felvett anyag letöltését, csak a beépített ftp kliensével az újak feltöltését ftp szerverre (vagy emailben elküldeni valahová)
ami jó hír: egy akármilyen bulk downloader (chrome bővítmény is van már ilyen) vagy egy neodownloader le tudja szedni http-n keresztül, ha megadod neki a helyet.

legyen szép napod
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd