Biztonsági mentés
2017-07-16T20:33:52+02:00
2017-07-16T21:35:42+02:00
2022-07-18T21:21:47+02:00
KropokDániel112
Sziasztok! A barátnőm laptopján biztonsági mentés után újratelepítést hajtottunk végre windows 10-es operációs rendszerrel de a telepítést követően a biztonsági mentést követően eltűnt róla 2,5 gigányi kép. :/ vissza lehet állítani valahogy? 
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Persze. A biztonsági mentésből.
  Ha a képeket nem mentetted le, akkor az már csak részben nyerhető vissza. Feltéve ha a telepítés nem írta felül.

  Adatmentés, mini hogyan!

  Bár azt gondolom, hogy ez nem a te tereped, ha a mentés sem sikerült. Érdemesebb lenne egy hozzáértőre bízni a visszaállítást! Hozzáértőre és nem a szomszéd Vér Pistikére, aki attól info mágusnak képzeli magát, hogy meg tudja nyomni a bekapcsológombot a PC-n.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazából arra lennék elsősorban kíváncsi hogy esetleg laptop szervízekben lehetséges-e a visszanyerés?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Vagy igen, vagy nem. De ez egyáltalán nem biztos.
  Az egyikben foglalkoznak ilyennel, a másikban nem.

  DE!
  Mint írtam, lehet az összes fájlt felülírtad a lemezen a telepítéssel. Így a legpengébb adatmentő szakember is az esélytelenek nyugalmával indul a versenyben. Ellenben a bevizsgálás költségét így is elkérik(-hetik). Meg kell keresni egypár szervizt és rá kell kérdezni, hogy foglalkoznak-e, ilyesmivel. Illetve megkeresheted itt a fórumon Bitvadászt, aki szintén megbízható és adat visszaállításban ő a legtapasztaltabb itt a fórumon.

  Egy lehetséges versenyző.
  Persze a KÜRT Zrt. lenne a legtutibb, de annak az árait biztos, hogy nem akarod megfizetni, amikor kicsi az esélky a sikerre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd