Win10 update után nincs hang (alaplapi hangkártyán hiányos)
2018-06-01T08:29:06+02:00
2018-06-01T16:19:20+02:00
2022-09-08T17:25:23+02:00
Styx881
Sziasztok, láttam hasonló témákat,ugy vélem,hogy egyik sem érintett az enyémre nézve,ezért kérek segitséget.
tegnap azaz 2018.05.31-én a windows 10 pro rendszerem(ami eredeti) rám erőltette a legujabb frissitését amit a tegnapi napig huztam vontam,majd telepitettem.
Telepités után sajnos az alaplapi hangkártyára dugott hangszórók nem akartak megszólalni,viszont ami érdekes az egészben az előlapi jack bemenet müködik de csak is kizárólag fülesről,az előlapi bemenetbe is bedugtam már a hangszórókat de recsegett nem nagyon akart kiadni hangot.
Viszont telora rá dugtam a hangszórót azon müködik kvázi a hangszórónak semmi baja sincs.
Hozzá teszem,hogy letöltöttem ujra a hangkártya drivert, az előzőt becsületesen letöröltem majd ujra tettem,sajnos sikertelenek voltak a probálkozásaim.
Jó lenne ha windows ujratelepitése nélkül megoldódna valahogy ez a probléma,ezért köszönöm szépen mindenkinek előre is a segitséget aki egy kis figyelmet fektet a problémámra esetleg megoldást is találunk.
Alaplap: Asus Rog Z270F
Mutasd a teljes hozzászólást!
Asus távsegitséggel megoldódott a probléma,de sajnos nem tudom részletesen leirni,hogy mit csináltak vele,annyi a lényeg hogy az eszközkezelőben, a hangbemenetek és kimenetkből törölt mindent ileltve a hang,video és játékvezérlőkből,majd az intel gyári hangkártya drivert telepitette fel amivel müködik kiválóan ,valamint be állitotta,hogy a windows update ne férhessen hozzá az eszközkezelőben beállitottakhoz soha,csak én manuálisan telepithetek drivereket.
valószinu ,hogy lesz ujabb update amiben fixálni fogják ezt a hibát ami nálam volt jelen,és akkor müködni fog rednesen.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd