Ip cìm probléma

Ip cìm probléma
2019-03-12T08:37:57+01:00
2019-03-12T08:46:41+01:00
2022-09-09T05:40:24+02:00
Relax19
Sziasztok!
Laikusként egy olyan problémával szembesültem,amivel nem tudok mit kezdeni.
A google fiòkba valaki belépett(amit természetesen rögzìtett is)egy olyan ip címről,ami elméletileg nem tartozik a privát tartomànyba.Tehàt ez a bizonyos cìm 195.18....Utàna néztem a szolgàltatònak,felhìvtam.Azt a magyarázatot kaptam rà,hogy igen ez az ő tartomànyukba tartozik,de valòszìnű hogy az otthoni gépről történ belépést jelezte a rendszer!De mivel a gépet nem hasznàljuk,ezt kizártam.Aztàn jött a dinamikus ip cím elmélet!Nagyjábòl tudom mit jelent ez.De ez sem àll fent.Az ip cìm ugyanaz.
Szàmomra ez nem kielégìtő vàlasz!Elvégre egy jelszòval levédett fiòkròl beszélünk.
A belépéskor egy helyet is megadott a rendszer,ami tudom nem pontos!
Merre inuljak tovább?
Kérlek segítsetek!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Gondold át milyen eszközeiden használsz Google-hoz kapcsolódó szolgáltatást. Asztali gép, laptop, okostelefon, Android alapú GPS, okos TV, stb stb stb. Bármelyik kimehetett a netre.

Aztàn jött a dinamikus ip cím elmélet!Nagyjábòl tudom mit jelent ez.De ez sem àll fent.

Azért ez erős kijelentés! Ha nem tudod mit jelent honnan tudod hogy "nem áll fent"? Az a helyzet hogy 99,9% hogy dinamikus IP címed van mint előfizető, és 99,9% hogy az a te akkori pillanatnyi IP címed volt (ami pont azért dinamikus, mert változik).

A belépéskor egy helyet is megadott a rendszer,ami tudom nem pontos!

Nem is kell annak lennie, főleg ha ADSL. Közel sem biztos hogy hozzád közeli ATM szolgál akkor ki, és a GeoIP adatbázisok sem teljesek (jó hogy nem lakcímet akartok egy IP cím alapján). Az a helyzet hogy szerintem felesleges neked ezen rugóznod! Ha annyira aggódsz akkor cserélj jelszót erősebbre a fiókon, és használj kétfaktoros azonosítást.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd