Miért nem értesít a Messenger?

Miért nem értesít a Messenger?
2019-03-17T12:28:54+01:00
2019-03-17T13:01:06+01:00
2022-11-12T05:00:29+01:00
proziroxx
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S7 okostelefonom és az a probléma vele, hogy egyszerűen nem kapok semmiféle értesítést, ha Facebook-on üzenetet kapok. A legfrissebb verziója van fent a Messengernek, az operációs rendszert is mindig frissítem, de sajnos akármit állítok, nem tudom rábírni, hogy rezegjen, ha valaki ír nekem.
Mostanra már odáig harapódzott ez a probléma, hogy még akkor sem jelez, ha a telefon éppen feloldott állapotban van. Sőt, még a Messenger megnyitására sem, hanem az adott személy nevére rá kell böknöm, ekkor megjelenik a "várakozás a hálózatra", majd szépen lassan elkezdem megkapni az üzeneteket. Ilyenkor percekig szinte folyamatosan rezeg.
Biztos, hogy nem a mobilnetemmel van gond. Ezzel a problémával együtt élni nem tudok, már számtalan kellemetlenséget okozott nekem, hogy csak órákkal, vagy akár napokkal később értesültem egy fontos üzenetről.
Eret vágok, ha emiatt kell új telefont vennem, mert amúgy kora ellenére teljesen makulátlan állapotban van, és még lassúnak sem mondanám. Más alkalmazások (pl. viber) tökéletesen működnek rajta.
Ha teljesen letörlöm, majd újratelepítem, akkor kb. egy napig jó, aztán megint kezdi...

Valaki találkozott már ezzel egyáltalán?
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Ezzel a problémával együtt élni nem tudok, már számtalan kellemetlenséget okozott nekem, hogy csak órákkal, vagy akár napokkal később értesültem egy fontos üzenetről.

    A Facebook hálózata napok óta döglődik, nem biztos hogy nálad van a baj. Aki meg fontos dolgokat bíz egy ingyenes kommunikációs platformra az meg is érdemli az esetleges kellemetlenségeket. A szolgáltatás feléd nulla garanciával üzemel, ha nem felel meg, használj helyette mást.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd