Samsung galaxy A20e sms hang

Címkék
Samsung galaxy A20e sms hang
2020-01-11T15:50:39+01:00
2020-01-16T08:44:01+01:00
2022-09-09T16:35:31+02:00
Bell
Sziasztok, a galaxy A20e telefonomra szeretnék az sms-nél megkülönböztető csengőhangot beállítani, mely eltér az értesítések hangjától. Hiába állítottam be, az sms-t is az értesítéseknél szereplő csengőhangom kapom. Mi lehet az oka? Ebben kérem a segítsėget. (Másik ugyanilyen telefonnál nincs gondom). Köszönöm előre is segítségeteket.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Belépsz az Üzenetek alkalmazásba, majd jobb oldalt felül találsz 3 függőleges pontot, arra kattintasz. Ott Beállítások --> Értesítések. Rákattintasz az Általános értesítésre, majd a Hang -nál kiválasztasz egy tetszőleges hangot. Ha ez kész, akkor az Új Üzenetek -ben szintén kiválasztod a a tetszőleges Hangot. Az Új üzenetnél az lesz a hang, amikor nem olvasod el, és ismétli x percenként, hogy van olvasatlan üzeneted, akkor az Általános értesítésre beállított hangot fogod hallani.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm válaszod. Ezt csináltam végig. Mint írtam a másik telefonnál működik is, de az újabbnál sajnos nem. Ma felkeres a Samsung.
  Mégegyszer köszi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azokon is így működik, Android 9 van rajtuk. Szerintem csak az új értesítés melletti kapcsolót kapcsoltad át, vagy ilyesmi, pedig magára a szövegre kellett volna kattintani. A másik: A belső memórián hozz létre egy Notifications, és egy Ringtones mappát. Előbbibe másold az értesítő, a Ringtonesba a csengőhangokat. Utána állítsd át a telefonba! Ha a külső sd kártyára helyezed, annak indítás után a tartalmát kicsit később tölti be, és azalatt visszaállhat alapértékre az értesítési hang. Mindenképp belső memórián legyen. Ha úgy nevezed el a mappát, ahogy írtam, akkor eleve a csengőhangoknál, vagy az értesítési hangoknál fogja mutatni. Távsegítséggel meg tudja a Samsung is csinálni, de szerintem nincs baja a készüléknek, csak helytelen beállítás lesz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Zoltán!
  Köszönöm segítséged. A problémám megoldódott.
  Üdv
  Bell
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne haragudj meg érte, de várható volt, hogy meg fog oldódni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Zoltán!
  Valóban megoldódott, de a smart tutoron keresztül, mert valami nem volt oké. Törölte az sms alkalmazását, majd újra feltette.
  Mégegyszer köszi.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az system app, nem lehet törölni, és újratenni. Csak a Firmware újrahúzásával lehet megoldani. Ha úgy akarod, az adatok megmaradnak. Ebben az esetben az Odinban csak az AP fájlt kell frissíteni, így az User adatok nem törlődnek. Ez viszont távsegítséggel nem oldható meg.
  Egyébként, ha bármi más hangját akarod megváltoztatni (amit egyébként mem lehetne), akkor le kell tölteni a Notification appot, engedélyeket megadni, majd az egyes alkalmazásokra lehet különböző értesítéseket alkalmazni. Akár képes felolvasni is az adott alkalmazás értesítését, ehhez a TTS-nek be kell kapcsolva lennie. De bármilyen hang beállítható, éjszaka adjon e értesítést, vagy ne, sok dolog állítható. Ez az app NEM root köteles, bármilyen készüléken használható, a gyári beállítást felülírja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Például mit nem lehet megváltoztatni külső alkalmazás nélkül?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A leggyakrabban használt alkalmazás közé tartozik pl. a Facebook. Azon már nem lehet egy ideje, a Messenger még megy. De vannak böngészők, letöltéskezelők, tv műsor emlékeztetőt, aktivitásmérők, időjárás appok, stb, amin hang beállítási lehetőség nincs, így csak az alapértelmezett értesítési hangot tudja adni. Nem gondolnád, mennyien nem szeretik, ha minden ugyanazon a hangon szól, vagy pont ugyanúgy jelez, mint bárki más telefonja. Ezért meg akarják változtatni. Sokan jönnek csak ilyen kis dolog miatt az üzletbe.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, én sem szeretem, ha mindenkinek ugyanúgy szól mint az enyém, csak hirtelen nem tudtam, mikre gondolsz, mert mindegyiken tudtam állítani alapból. Kivéve a Viber íráskori hangjait. De az értesítés hangot és hívás hangot pl lehet állítani. A Facebookon lehet alapból állítani, minden hangot, a böngészőn szintén.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd