Nemüködő yutube videó

Címkék
Nemüködő yutube videó
2020-07-18T17:47:55+02:00
2020-07-18T22:46:10+02:00
2022-09-09T23:15:24+02:00
serif
Sziasztok

Olyan problémám lenne,hogy a yutubén nemmegy a videó.Vagyis a zene szól,de a videó nemmegy.Amiota ujraraktam a gépet azota megváltozott a yutube felület is ilyennel még nem találkoztunk a családdal.
Köszönöm elöreis a válaszokat,de ha lehet kicsit magyarosan mert nemnagyon értem a szakszavakat
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • A videokártya illesztőprogramja is telepítésre került? Másik böngészőben is próbáltad? A telepített operációs rendszer eredeti, nem mókolt verzió? Mit jelent a " megváltozott felület"? A helyesírás pedig alap dolog lenne, tiszteld meg a fórumozókat azzal hogy odafigyelsz rá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amennyiben Chrome böngészőről lenne szó, lehet a szinkronizáció során visszakerült valami ami rég ki volt kapcsolva, a bővítményeknél lehet meg lehetne nézni van-e valami ami nem oda való:
  chrome://extensions/
  (pl van külön olyan bővímény ami direkt megoldja, hogy csak hang legyen kép ne, pl "Audio only youtube"  , más bővírmény meg azt oldja meg, hogy "régimódi youtube legyen" )

  Esetleg leírhatnád a böngésző típusát és számát  és egy screenshot a feltelepített bővítményekről lehet nem ártana -lehet visszaszinkronizálta a szemetet - töröld az összes bővítményt,

   és csak párat tegyél fel, pl: 
  uBlock Origin
  enhanced-h264ify
  Improve YouTube! (Open-Source for YouTube)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd