Felfüggesztett Youtube fiók visszaállítása
2021-02-23T11:16:45+01:00
2021-02-23T18:01:35+01:00
2022-09-10T05:35:28+02:00
Lionking011
Mindenféle rossz szándék nélkül osztottam meg Popper Péter mesterkurzus videókból részleteket, amelyeket fontosnak tartottam, különböző témákban, mert az gondoltam, hogy az emberek nem hallgatnak végig egy majdnem 2 órás előadást, hanem jobban szeretik a lényegeket meghallgatni. 

A szerződi jog tulajdonosa jelentette a videókat a Youtube felé, akik felfüggesztették a felhasználói fiókomat, nem férek hozzá, nem tudok bejelentkezni a Youtube-ba.

Due to multiple copyrightstrikes associated with the videos below, your YouTube account has now beendisabled:

Tanultam a dologból, de mivel ilyesmi még nem történt eddig, és olyan gyorsan jelentették a videókat, hogy időm nem volt leszedni, most nem tudom hogyan lehetne újra visszaállítani, hogy be tudjak jelentkezni a Youtube-ba.

Tudna valaki segíteni?
Mutasd a teljes hozzászólást!
 Tudna valaki segíteni?

Igen, csak nem itt, hanem a youtube supportnál.

Csatorna vagy fiók megszüntetése - YouTube Súgó
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ez mind nagyon szép, de jogosan függesztették fel a fiókomat, és erre nem találtam itt utalást. Valamint nem hoztam létre csatornát, csak feltöltöttem a videókat, egyesével, és ha akarnám sem tudnám megnézni a címét, amit az űrlap kér, mert semmilyen hozzáférésem nincsen már a Youtube felhasználói fiókomhoz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Tudna valaki segíteni?

  Szerintem senki. Ezt a fiókodat már nem fogod visszakapni.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Deimos írt neked a fellebbezéshez linket.
  Szerintem írd be hogy nem volt türelmi idő, amúgy természetesen leszedted volna mert nem tudtad hogy jogvédett. Ha tényleg így volt és ez az első eset valószínűleg visszakapod, ha mást nem 90 napos felfüggesztés után .
  Ha kaptál már figyelmeztetést előtte is de lesz...d, vagy 7 nappal előtte kaptad csak nem érdekelt, akkor ne töltsd ki feleslegesen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ma kaptam a figyelmeztetéseket, és olyan gyorsan jöttek egymás után, hogy nem is volt időm törölni a videókat. A fellebbezési linken, mint emlíettem is, youtube csatorna címet kell megadni, és nekem nem volt csatornám, nem csináltam külön csatornát, csak töltöttem fel a videókat. 
  Felvettem a kapcsolatot azzal a céggel, amelyikhezo a jogvédelem kapcsolódik, mert a youtube szerint csak az kezdeményezheti a visszaállíást, aki kezdeményezte a jogvédett tartalom törtlését, de sajnos nem akarta megérteni az illető, hogy mit szeretnék, és mi a helyet, csak az hajtotta, hogy ők nem kérték a felhasználói fiók felfüggesztését, csak a videók törlését, és hiába mondtam, hogy a youtube-nak van egy olyan szabálya, hogy x ilyen eset után felfüggesztik a felhasználói fiókot, nem értette meg, amit mondtam, csak arra volt képessége, hogy azt mondja, hogy örüljek, hogy nem pereltek be. Aminek természetesen örülök.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A google fiókod a csatornád. Ami annak a neve általában, hacsak át nem nevezted.
  Akinek van fiókja (ha töltöttél fel videót akkor volt). 
  Nekem a saját nevem (vezeték + kereszt név) a csatorna név a youtubon...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Közben találtam egy copyright@youtube.com email címet, ahova írtam, és reményekedem, hogy megértenek, és visszaállítják a Youtube hozzáférésemet. Köszönöm a választ!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  … és reményekedem, hogy megértenek, és visszaállítják a Youtube hozzáférésemet.

  Szóval, még nem állították vissza. Mire fel akkor a válasz-elfogadás?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem nagyon láttam más lehetőséget. Mármint a megoldásra nincs más lehetőség. A többi meg csak jóindulaton múlik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pont 1 evvel ezelott ugyanezen cim alatt nekem is ez a problemam volt. Valamit lehet nekik irni, de ugyse adjak vissza rogton. A lenyeg a szoban rejlik : "felfuggesztett", tehat nem torolt. Egy ido mulva visszaadjak. Nekem felev alatt tortent.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd