Navon nx14
2021-09-13T12:25:57+02:00
2021-09-14T19:48:12+02:00
2022-09-10T09:15:23+02:00
Petcsrik
Sziasztok!

Akadt egy kis próblémám a Navon nx14-es laptopommal, még pedig az hogy nem találja a wifit, próbáltam hálózat alaphelyzetbe állításával a wifit 2,4Ghz-re állítani de egyik se működött.
Van esetleg valami ötletetek hogy tudnám megoldani?

Előre is köszönöm a válaszokat. :D
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • WiFi kártya driver-ének újratelepítése lesz a megoldás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A jövőben segítsd annyival a fórum látogatóit – és ezáltal önmagad is –, hogy NORMÁLIS, A PROBLÉMÁT JÓL KÖRÜLÍRÓ CÍMET ADSZ a témának. Előre is köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A leírásban benne van a lényeg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És abban tudnál segíteni hogy esetleg hogy azt honnan tudom letölteni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A termék honlapjáról tudod letölteni a drivereket: Navon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A leírásban benne van a lényeg.

  De az is fontos, hogy a címben is benne legyen a lényeg (nem véletlenül hívom fel rá a figyelmedet). Ha pedig a „leírásban benne van a lényeg”, meddig tartott volna ezt a lényeget egy rövid mondatban megfogalmazni a címben?

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne haragudj de akkor meddig tart elkerülni azt hogy regéket írj és elmenj mellette...
  Nem kötözködni akarok legközelebb oda figyelek de a te oldaladról megközelítve se tisztán érthető...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  … de akkor meddig tart elkerülni azt hogy regéket írj és elmenj mellette...

  Moderátorként éppen az a feladatom (többek között), hogy nem menjek el ilyen dolgok mellett, hanem minimum felhívjam ezekre a figyelmet (első esetben). És nem regét írok, hanem próbálom megmagyarázni, hogy miért fontos az, ha már nem olvastad el és/vagy értelmezted a képernyőn megjelenő infókat, mikor a témát nyitottad (gondolok itt az Téma címe szövegdoboz alatti intelmekre).

  Az általad adott cím semmit nem mond el a problémádról (azaz, hogy a laptopod „nem találja a wifit”), pusztán csak annyit árulsz el benne, hogy mivel kapcsolatban van problémád. Hogy, miért fontos a problémát jól körülíró témacím?
  1. Ha segítséget kérsz, akkor te is tegyél meg mindent, hogy a leendő segítőidnek a lehető legkönnyebb dolguk legyen. Ennek az első lépcsőfoka a normális, a problémát jól körülíró témacím adása – így már a cím alapján be tudják (valamennyire) „lőni” a problémádat, el tudják dönteni, hogy tudnak-e (esetleg akarnak-e) segíteni.
  2. A témacím a Tudástár (mint egyfajta tudásbázis) tartalomjegyzékének kvázi egy bejegyzése. Ezzel találkozik minden idelátogató elsődlegesen, a keresés is alapesetben a címekben történik.

  Ha ez a két pont nem lenne elegendő, akkor legalább – ahogy' korábban írtam – új téma nyitásánál figyelhettél volna, hiszen a Téma címe szövegdoboz alatt olvashatod, hogy: „Ez a cím fog megjelenni a témák listájában. Ügyelj arra, hogy a cím jól leírja a témát […] Nagyobb az esélyed a válaszokra, ha már a téma címe pontosan leírja a problémád lényegét…”

  Szóval, ahelyett, hogy kiakadnál (nem éppen megfelelő hangnemben/-mel), inkább tájékozódj a jövőben, ha új közösséghez csatlakozol, illetőleg ha megkérnek valamire, akkor – akár szó nélkül – inkább csak nyugtázd azt.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kapcsold ki a "Repülő" módot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd