Kép keresés

Kép keresés
2021-10-12T08:19:09+02:00
2021-10-12T16:30:15+02:00
2022-07-18T21:58:52+02:00
pg-art
win 10  keresője nem találja meg a jpg file okat úgy ha csak a file nevének töredékét írom be... tud valaki valamilyen képkereső progit? a wise jet se jó mert az bár megtalálja de ott meg képnézet nincs csak lista
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Minden későbbi keresés sikerességét nagyban javítja az észszerű archiválás.
  Rendet kell tegyél, nagy meló lesz, (nem úszod meg),
  de akkor meg is találsz majd mindent hamar, gyorsan, egyből.

  Esetleg próbálkozhatsz képszerkesztő programokkal amik szintén
  a windows keresőjét használják a legtöbb esetben,
  így visszatértél ismét a rendrakás problémájához.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Let’s get familiarized with some of the wildcard characters.

  *(asterisks): Asterisk is a wildcard character which replaces either none, one or more characters in the search term. Suppose we type in a word bea*, we get words starting with bea, which can be anything like beans, bear, beard, beauty and so on.

  ?(question mark): This wildcard helps to replace only one character in our search term. For example, searching for ad?pt gives us words such as adopt, adapt, adept and so on.

  #(hashtag or pound): Hashtag/pound is a wildcard used to replace a numeric character. Search for 5#3, which would give you results such as 513,573 or any number in between 5 and 3.

  Ismerkedjünk meg néhány joker karakterrel.

  *(csillagok): A csillag egy joker karakter, amely a keresőkifejezés egyik, egy vagy több karakterét is helyettesíti. Tegyük fel, hogy beírjuk a bea* szót, akkor a beával kezdődő szavakat kapjuk, amelyek lehetnek bármi, például bab, medve, szakáll, szépség és így tovább.

  ?(kérdőjel): Ez a jokerjegy segít abban, hogy csak egy karaktert helyettesítsünk a keresési kifejezésünkben. Például az ad?pt keresése olyan szavakat ad, mint adopt, adapt, adept és így tovább.

  #(hashtag vagy font): A hashtag/pound egy olyan joker, amelyet egy numerikus karakter helyettesítésére használunk. Az 5#3 keresés olyan eredményeket ad, mint például 513,573 vagy bármely szám 5 és 3 között.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ebben a programban biztosan nem fogsz csalodni!

  Downloads - voidtools
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd