A cellából átemelt teljes név második keresztneve más formátumú
2021-10-27T21:30:47+02:00
2021-10-29T13:10:05+02:00
2022-06-28T21:30:28+02:00
pfh
A következő problémára szeretném megtalálni a megoldást:
Egy excel táblázatot DDE -vel kapcsoltam össze két word dokumentummal (külön-külön). Az egyik word mindent tökéletesen átemel. A másik, ugyanolyan formátumban elmentett word körlevélalap, amely hasonló mellékletet tartalmaz a cellából úgy emeli át a neveket, hogy a második keresztnév más formátumú (pl. nem ariel 10, hanem times new roman 9), a lakcímek esetében pedig az emelet és az ajtó formátuma tér el az utca nevétől, pedig azok az adatok is egy cellában vannak.
Próbáltam a jó körlevélalapból átmásolni a melléklet megfelelő részét, hogy helyesen jelenjenek meg az adatok, de így sem hozta rendesen az összefűzés után.
Kitöröltem a beillesztett mezőket, majd újra beillesztettem őket, de így sem hozta helyesen az adatokat. 
Több oldalon kerestem a megoldást, de eddig nem találtam meg.
Remélem, tudtok segíteni!
Mutasd a teljes hozzászólást!

  • Az összekapcsoláskor az excel-be beemelt nem szöveg formátumú mezők formátumát a Word-ben kell állítani. Javasolt olvasmány: Microsoft tudásbázis cikk
    Egy lehetséges megoldási javaslat: Az összes átemelendő mező formátumát "szöveg"-re kell állítani az Excel-ben és a Word-ben pedig a "tökéletesen átemelő" körlevélből át kell másolni (ecsettel) az általad elvárt formátumot a másik file megfelelő mezőjébe.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd