A google Back up and synch megszűnt? A google Drive particiót el lehet rejteni?
2021-11-03T19:55:06+01:00
2021-11-17T08:32:25+01:00
2022-06-28T21:25:59+02:00
Philomena
Az egyik drive-t (három fiok volt rögzitve) nem akarta frissiteni azt irja nem támogatott vagy ilyesmi nem tudom mit írt pontosan, de már jó ideje zaklat, hogy le lesz váltva, fel tettem az újat, mert épp reggel a munkát akadályozta volna, ha épp nem müködik és nem akartam szorakozni, gondoltam felteszem amit javasol. Korábban azért nem tértem rá át, mert az google drive asztali alkalmaztás vagy mi ez az új hülyeség, streamel, vagy pedig tükröz, egyik sem tetszett már korábban kipróbáltam.
Nekem tökéletes volt a back up-and synch. Ott volt a gépen frissult, és lehetett válógatni, hogy mit tölsön fel és mit ne, itt vagy a streamet választom ami nem jó mert én szeretném ha a gépen fent lenne és fent is maradna mindig offline és nem kellene ezzel "jobb katt" szorakozni, hogy "legyen elérhető offline", ha a gépen van hadd legyen már a gépen. A tükrözésnél meg minden szinkronizál ami meg azért nem tetszik, mert van pár olyan fálj, amit csak online szeretnék tárolni... Rendben beletörödtem, hogy tükrözéssel fent van felhőben fent van szerencsére a gépen mappában... Eddig oké, de létre hoz ilyen partició szerűségeket, amik nagyon idegesítenek, és minden program indításnál a gyors elérésbe is beteszi ami szintén nem tetszik. Van rá valami megoldás, hogy ez ne történjen meg induláskor, és hogy ne hozzon létre particiókat.
Esetleg van valami harmadik megoldás? Ami szinkronizál mint ahogy back up is tette, és nem jön ki hozzá óránként valami "súlyos hibát javító" frissítés, és romlik a használhatóság minden új frissítést követően?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Találtam rá módszert, viszont nem tudom egy újra inditás után mit fog csinálni, de most nem látszik

How to Hide Specific Drives in File Explorer on Windows 10? - Appuals.com
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Üdv,
   
  A gdrive az olyan lett amilyen most... A megoldás az hogy elfogadod amilyenné csinálták vagy nem használod (esetleg a beállításaiban nézzél szét hogy mit sikerült össze vissza kattingatni mert én pl a régire simán frissítettem és nem csinálgat "partíciókat")
   
  -ja deee csinálgat csak én még eddig nem vettem észre mert nálam nem automatán indul, csak akkor kapcsolom be mikor valamit akarok tőle... aztán meg ott ragad kérdőjelesen a gyorsindításban, amit szintén nem nézegetek mert total commandert használok.
   
  Nálam ez megoldotta a hibát (kösz hogy felhívtad rá a figyelmem, (mint egy haverom a monitorom egy pixelhibájára) :
   
  #1 A gépen kilépsz a googledrive-bol/bezárod hogy ne fusson 
  #2 Fogod a google drive mappát és átmásolod egy ideiglenes helyre
  #3.1 Belépsz a böngészővel a netes felületre Ismerje meg a Google Drive-ot – a helyet, ahol fájljait tárolhatja.
  #3.2 Ott mindent kijelölsz, törlés és kuka ürítése
  #4 revo uninstallerel speciális módban uninstallálod a gdrive-ot a gépről
  #5 beregelsz a Mega-ra   kapsz 90GB tárhelyet
  #6 ennek is van desktop appja mint a gdrive vagy az onedrive , ezt jobbra a ...  menüben letöltöd, majd install 
  #7 be lehet úgy lőni hogy azt csinálja amit akarsz  pls "selective sync" egyből az install után kérdezi
  #8 fogod az elmentett gdrive mappádat és a tartalmát belemásolod a MEGAsync mappába (onnan ez is feltölti magától)
  #9 jobb klick az ikonjára (megnéztem má hogy az csinálta-e amit gondolok..)  ja csinált egy mappát ott van a MEGAsync mappa "fent is a felhőben"  de a többi cuccom ami ott volt nem került le a gépre, a gép és felhő automatikusan csak azt az egy mappát használja -mivel csak azt adtam meg neki  (mint régen a gdrive-nál is lehetett, hogy melyiket akarod és melyiket nem szikronizálni -amit mostmár ugye nem lehet)
   
  Erre mondják azt, hogy "vagy megszok vagy megszöksz".
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Találtam rá módszert, viszont nem tudom egy újra inditás után mit fog csinálni, de most nem látszik

  How to Hide Specific Drives in File Explorer on Windows 10? - Appuals.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd