Hogyan oldható meg sms-telefon hívás indítása fogadása számítógépen

Hogyan oldható meg sms-telefon hívás indítása fogadása számítógépen
2021-11-24T11:58:45+01:00
2021-11-24T17:30:39+01:00
2022-11-13T12:40:30+01:00
Philomena
Van egy korlátlan telekomos számlám, és egy nagyon kedvező digis számom, rengeteget használom mindkettőt telefonról munkára főként és másra. A célom az lenne, hogy a hivásokat sms-eket tudjam számítógépen és telefonon egyaránt kezelni. Küldeni fogadni, és előzmények is legyenek szinkronizálva ( az utóbbi annyira nem létszükséglet, de hasznos lenne) 
Azt nem várom el, hogy mindkettőt tudjam használni, de legalább egyet hozzá szeretnék kőtni a géphez, és ha lehet mindkettőt, és mindezt külön díj nélkül, tehát, csak magát a telekom/digi elöfizetését szolgáltatásait kellene továbbra is fizetni, nem többet.
A funkciók amire szükségem lenne:
SMS: küldés - fogadás (+elözmény ha lehet)
Telefonhívás: inditás - fogadás 

PC: HP OMEN 15-dc0001nh, Windows 10 (nincs benne simkártya foglalat) 
Telefon: samsung galaxy s10

Létezik ilyen program?

Én hallomásból ismerem a viber-t a skype(bár ennél ugy tudom külön díj van), a signal-t de a signal nekem kizárva sajnos ilyen téren.
Ezeken müködik? és milyen modon feltételekkel?
Esetleg létezik Online megbízható?
Vannak ilyen sim foglalatok usb csatolóval, azok megérik, lehet ilyesmire őket használni? Lehet ebből kettő, vagy két simes változat? Typ-c csatlakozóval van-e? (foglalt minden usb, és nem nagyon akarnék osztogatni, de van egy szabad type-c foglalat a laptop hátoldalán)
Mutasd a teljes hozzászólást!
Windows 10-ben van már gyárilag, "Csatolt telefon"-t írd be a start menü keresőjébe, kapcsold össze a telefont a géppel, és kész is van.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Amit szeretnél, azt úgy lehet legegyszerűbben megvalósítani, hogy az amúgy is meglévő egy-vagy két kártyás mobiltelefonod hozzákapcsolod a PC-hez és arról vezéreled. Ha Androidos a telód, akkor itt olvasgass ennek a módjáról: 6 Best Apps to Control Any Android Device from Your PC
  A módszer IOS-re is alkalmazható, de az IOS rendszer zártsága miatt a megvalósítása bizonyára nehezebb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Windows 10-ben van már gyárilag, "Csatolt telefon"-t írd be a start menü keresőjébe, kapcsold össze a telefont a géppel, és kész is van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezt probáltam ezt a windows 10 es gyári alkalmazást, azután jött ez az kérdés is, mert nem tudtam ezzel megoldani, nem volt kényelmes, és lassú is volt, mert az itteni internet vagy a ruter miatt mert elvileg lanon történne az átvitel (kérte, hogy egy wifin legyen a kapcsolat) valamiért gyenge, és akadozik, ha a telefon képét osztja meg, hivást csak így lehetett benne, sms még talán tudtam volna az alkalmazáson belül. Lehet még egyszer ránézek, de szerintem nem ez az amit én keresek. 
  Szóval egészen konkrétan kinyirta az itteni internetet is, (egy harmadik digi-s kártyát használunk egy gyenge lefedettségi helyen sim-es ruterrel internetre) mert ahogy felkapcsolódtam a telefonnal a wifire, az úgy gondolta a wifi biztos jobb neki az internet használatra, és a mindenféle fel le töltésekkel lenullázta az internetet az irodában. (a telekomosat szoktam mindig mobil nettel a telefonon mert ott azért elég gyors a 4g, és korlátlan, megosztani megoszthatnám a irodába az internetét, de egyrész az a privátom, másrészt a nyomtatót nem érném el emiatt. szoval vannak itt korlátok dögivel)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Godzilla sztrókot kapott, mikor megpróbálta ezt elolvasni, és megdöglött.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd