Digi internet Asus Tx540 Gaming router probléma
2022-01-03T18:33:08+01:00
2022-01-03T20:03:07+01:00
2022-07-18T21:40:22+02:00
*deleted_86837363
uÜdv mindenkinek!

Adott egy Digi internet 1Gb/sec elöfizetés amihez adtak egy wifi s modemet ami bride üzemmódban van a fent emlitet Assus T540 x router miatt.Az Asus ruterhez csatlakozna 3 telofon ,egy ps4 2 laptop.Nagyobb internet forgalmat a ps 4 generálna  vagy 1db laptop ami othonról való munkára lenne használva.A hiba jelenség ha valami jobban használná a netet (mondjuk ps4 online könyvtárból le akarok tölteni egy 15 gb játékot , kb 600 mb letöltödik  ,vagy online játsznanák teljesen szét esik  a wifi .Router led pirosra vált és nem jön vissza a net. Kábel nem igazán megoldható mert a digisek csak az elöszobáig mentek az optikai kábelel és a modemmel.(Van optikia kábelom és toldom )Szabad e esetleg ezzel toldani vagy nem ajánlott? Oda kivittem a  routerhez  laptopot majd kábellal beléptem a router menüjébe. Pár szó a router beálitásáról. Szélesávu pppoe kapcsolodás van beállitva a szerzödésben megadott felhasználó névvel és jelszóval a smart connection módban  .Minden automatikus beállitáson hagytam .
 A wan beállitásokról csatoltam képet ez nem az a router, de menu beállitások ugyan azok és ugyan igy vam beállitva .Wifi6 2,4 és 5ghz  van bekapcsolva wpa2 eshálózati jelszóval.Jeleztük a problémát a diginek  ügyfélszolgálatnak ök azt mondják router beálitásokban van a hiba.Elözöleg minden készülék tarr kft és hálózatán egy tp link archer c1200 routeren volt használva soha semmi probléma nem volt.Eggyetlen új dolog  a digis modem és assus router.Sajnos az ottani városban csak digi  net van meg esetleg Telekom müholdas amit szintén sokat szidnak.Kinél lehet a hiba nálunk a router vagy modem beálitásokban van ?
 Képet sajna hiába jelölöm ki és akarom feltölteni nem engedi. De itt a link
ASUS ASUSWRT Firmware Overview and Tutorial  pont ilyenek a beálitások ahogy a video indul ugyan ez az asus tx 540 nek a nenüje.Segiségeteket elöre is köszönöm.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Amikor legközelebb betelefonálsz vetesd ki magad a NAT alól a PlayStation 4 lehet nem szereti,
kérj publikus IP címet. A QoS és a többi csodát ne kapcsold be, mert egyből ugrik a HWNAT
és izomból próbálja megoldani a routered a kapcsolatot, adj minden eszközödnek fix IP címet,
minden eszközt amit csak lehet kábelesen csatlakoztass.
Használj MERLIN szoftvert, ha támogatja a routered.
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd