Notebook vezetékes (HDMI) kivetítés 4K TV-re nem működik.
2022-01-15T00:37:05+01:00
2022-01-15T10:38:39+01:00
2022-07-18T21:39:46+02:00
illjolxix
Sziasztok! Egy HP Probook 640G1 notebook kijelzőjét szeretném HDMI kábellel kivetíteni egy LG 43nano753PR 4K TV-re Windows 10 alatt. A TV sajnos nem "látja" a notebookot, "no signal" üzenet ad a csatlakoztatott HDMI bemenet kiválasztásakor.. A csatlakozás, mivel a notebookon csak displayport van, dp to HDMI aktív átalakítóval és HDMI kábellel történik. A HDMI kábel biztos, hogy nem hibás, mert egy HP Probook 650G4 notebookról ezzel a kábellel működik ugyanerre a TV-re, azon a gépen már HDMI csatlakozó van, nem display port.. Az átalakító pedig működödtt még nemrég egy másik, full HD TV-vel és a Probook 640 G1 notebook-al összekötve. Az eszközlezelőben a "digitális lejátszó eszközök" sorban a TV látható, A gépben egy integrált: Intel HD Graphics 4600 VGA van. 
Előre is köszi, akinnek van valami ötlete..
Mutasd a teljes hozzászólást!
A leggyengébb láncszem itt az átalakítód. Egyezz meg üzlettel, hogy viszel 2-3 eszközt ellenőrzés gyanánt, amelyikkel műxik azt veszed meg. Erre bármelyik eladó üzlet hajlandó. Hiszen a nemhasználatosat bármikor visszaadhatod és nem kell levásárolnod az árát.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Szia! A készülék leirata szerint 3 HDMI port van rajta. Mindet kipróbáltad?
  Dokumentumok itt<<<
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Még egy kép a készülékhez.....
  Azt elérted egyáltalán, hogy kivetítés wifin keresztül. A kábelt húzd le ilyenkor. Akkor is érzékeli a TV?
  Tetejében ilyen a DP to HDMI aktív??
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
 • Köszi a Gyors választ!
  Igen, kipróbáltam mind a 3 HDMI bemeneten, lefrissítettem a VGA drivert is.
  A kivetítés wifin keresztül működik, csak nem túl izmos a netem, de eddig arra elég volt, amire nekem kellett..Viszont wifis kivetítéssel a játék (amiért az egész van :) ) szaggat. Eddig a régi csak full HD tv-n HDMI-vel összelötve tettem ki a notebook képét. Azzal működött a dp to HDMI átalakító. Ami egy noname cucc. bár nem Aliról rendeltem, a PC bolt vallószínű onnan szerezte be. :) De a linkelt, drágább átalakítóval megeygező formájú, aktív átalakító. Elég nagy a valószínűsége, hogy azzal lehet esetleg gond, viszont ha nem, nem szívesen dobnék ki 10.000 Ft-ot egy jobb minőségűért. 
  Most megcsináltam az áramtalanított csatlakoztatást, amit küldtél, de ugyanúgy nem érzékeli a TV. Csak az a fura, hogy írtam, az eszközkezelőben tegnap még a TV-t a notebook digitális lejátszóeszközként, ma már ott sem találom..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A leggyengébb láncszem itt az átalakítód. Egyezz meg üzlettel, hogy viszel 2-3 eszközt ellenőrzés gyanánt, amelyikkel műxik azt veszed meg. Erre bármelyik eladó üzlet hajlandó. Hiszen a nemhasználatosat bármikor visszaadhatod és nem kell levásárolnod az árát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi még egyszer a segítséget! Jogos, amit írsz, megpróbálom akkor majd a javasolt átalakító cserés módszert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd