Saját apk alkalmazás telepítése

Címkék
Saját apk alkalmazás telepítése
2022-06-06T21:15:39+02:00
2022-06-06T22:00:53+02:00
2022-06-29T08:10:51+02:00
Balu424
Sziasztok. Tulajdonképpen azért szeretném, hogy az apk fájl közvetlenül ne kerüljön fel a felhasználó telefonjára, hanem csak egy oldalról lehessen letölteni.  Bár lehet hogy hülyén gondolkozok. Van egy shareware apk fájl, amit nem szeretném ha úgy használnának, hogy letelik az időtartam és utána újra feltelepítsék és így folyamatosan akár ingyen használják.  Kinek milyen ötlete van ezzel kapcsolatosan?
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • apk fájl közvetlenül ne kerüljön fel a felhasználó telefonjára, hanem csak egy oldalról lehessen letölteni

  Az Androidra írt alkalmazásokat a Google Play-en kell beadni ellenőrzésre, és ha azon átmegy, akkor onnan lehet felkínálni telepítésre a store-ból. A leírásban részletesen le kell írni, hogy mi a sharware rész, és mi a full, és hogyan érhető el a további tartalom. Minden más forrásból az Android nem hitelesítettként fogja jelezni az apk-t, sőt, nem is biztos, hogy így telepíthető lesz az adott készülékre.

  Van egy shareware apk fájl, amit nem szeretném ha úgy használnának, hogy letelik az időtartam és utána újra feltelepítsék és így folyamatosan akár ingyen használják.

  A shareware programokra sajátos üzleti szabályzat vonatkozik - én a játék programok felépítését ismerem - a játszható demonak is teljes programnak kellett lennie, csak - egyéni implementáció mellett - időkorláttal, vagy más eszközzel letiltható a további tartalom elérése, például ha valaki nem fizet érte. Ha valaki letörli, és újra feltelepíti, akkor a demo rész megint elérhetőnek kellett lennie - legalábbis néhány éve még így volt a Google üzletszabályzatában leírva, de ez lehet, hogy már változott. Bár technikailag megoldható, hogy ha egy program már korábban volt egy adott készülék Android-jára telepítve, akkor már másképp lehet kezelni magát az app-ot, de azt hiszem ez csak időlimiten belüli.

  Ajánlom a developer policy tanulmányozását.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • "Bár technikailag megoldható, hogy ha egy program már korábban volt egy adott készülék Android-jára telepítve, akkor már másképp lehet kezelni magát az app-ot, de azt hiszem ez csak időlimiten belüli."   Na ez érdekelne jobban engem...   Te fejlesztő vagy?  van egy apk (tulajdonképpen egy pár napos próbaverziót szeretnék belőle csináltatni).. "ha egy program már korábban volt egy adott készülék Android-jára telepítve, akkor már másképp lehet kezelni magát az app-ot"   ez jó lenne..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd