Fisotech 8-960 D VR

Címkék
Fisotech 8-960 D VR
2022-09-04T16:09:23+02:00
2022-09-07T00:19:40+02:00
2022-11-13T19:30:29+01:00
Gigenzon
SZép napot Fisotech 8-960 DVR-rel kapcsolatos problémám van .Ma reggel bekapcsoltam  és a következő felirat fogadott a képernyőn ( Input Not Supported) Nem Támogatott bemenet .A készüléken minden világít aminek kell ennek ellenére csak ez a felirat van a kijelzőn. Mi lehet az ok ? Tud valaki információt adni megköszönném.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Hali!

  A jövőben segítsd annyival a fórum látogatóit – és ezáltal önmagad is –, hogy NORMÁLIS, A PROBLÉMÁT JÓL KÖRÜLÍRÓ CÍMET ADSZ a témának. Előre is köszönöm.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Próbáld meg a bemeneteket átkapcsolni, lehet hogy valahol csak kontakthiba van. Ha nem változik, akkor előfordulhat hogy az operációs rendszer fordult magába - ez csak a gyári alapra történő visszaállítással javítható meg.

  Ezen az oldalon találsz infót róla, hogy ez hogyan oldható meg. Nekem már több esetben is segített ez a módszer, amikor külföldön vásárolt, lejelszavazott készülékeket hoztak javításra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! lehet a tápfeladód adta meg magát? Cseréld le és akkor lesz jelbemenet a rögzítőn.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megpróbálom köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali nekem ez a fajta modell van küldöm a képet nem találok rajta reset gombot
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem is fogsz rajta találni. Ezeket általában úgy lehet kiresetelni, hogy kihúzod a 230V-os hálózatból (meg minden egyebet lecsatlakoztatsz róla!), majd leveszed a tetejét és belenézel. Legtöbbször találsz rajta egy foglalatot, benne egy 3V-os gombelemmel (pont úgy mint a PC alaplapokon). Ki kell venni az elemet, és egy csipesszel rövire zárni az elemcsatlakozót - úgy 3 percre. Lehet az is, hogy belül az alaplpján van erre a célra jumper, vagy kivezetési pont - de ugye ennek utána kellene járni, infót, rajzot, leírást keresni - az elemes módszer viszont mindegyiknél működik.

  Persze abban viszont Gusztinak van igaza, hogy előtte alaposan át kell nézni minden csatlakozót, bekötést, tápellátást, beállítást - nehogy valami egyéb dolog szívasson...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rendben köszönöm
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Azzal, hogy olyan hozzászólást fogadsz el megoldásként, ami egyáltalán nem nyújt megoldást (különösen, ha az egy moderátori hozzászólás), rontod a Tudástár hatékonyságát. A jövőben ezt figyelembe véve fogadj el megoldásokat.

  Az értelmetlen válasz-elfogadást érvénytelenítettem.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia.

  Ha jól hámozom ki, akkor bekapcsoltad a monitort és annak a képernyőjén fogadott ez a szöveg úgy, hogy előtte üzemelt a rendszer?

  Pár lehetséges ok:
  1. A monitor "úgy döntött", hogy a DVR felől érkező videojel felbontása neki nem szabványos. Láttam már ilyet, meg kell nézni, hogy a monitor menüjében van-e bármi állítási lehetőség (pl: kikapcsolt automata felbontás kezelés). Esetleg 1-2 másfajta monitort próbálj rákötni a DVR-re.
   
  2. A DVR újraindult és nem jó (nem a korábbi) felbontást küldi. Egyik lehetséges ok az, amikor újraindul és a default konfigurációs módot hozza elő, másabb felbontással. Itt persze beavatkozásra várna az eszköz a részedről a beállítások véglegesítésében.

  Esetleg nincs kompozit videojel kimenet az eszköznek, amit normál AV in portjára lehetne kötni egy TV-nek? Már ha van ilyen készüléked még...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd