Facebook

Facebook
2022-09-09T15:12:12+02:00
2022-09-13T10:22:12+02:00
2022-09-13T10:40:29+02:00
öreg róka
Nem tudjuk egymást ismerősnek jelölni a facén. Kb 5-6 évig oké volt. Ismerjük egymást,messengeren levelezünk,de a jelőlés valamiért nem megy. Az illető prófilja nyilvános, enyém egyéni / csak ismeröseim láthatják ! / Nála csak az üzenet jelölés lehetséges - ismerősnek jelölés nincs.
Én látom az ő oldalát, kommentet / smile ...stb tudok küldeni,  de ráirni /pl: szülinap-névnap/  nem.
Bosszant mindkettönket, de nincs kellő  TUDÁSUNK ehhez.

Amennyiben valaki segit megköszönjük..
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ha a Te profilod csak ismerősök láthatják, akkor ne is várd el, hogy "idegen" lássa. Az, hogy egy "idegen" profiljára nem tudsz írni, szintén teljesen rendben van. Ezt ő tudja módosítani, de szerintem így van jól. Én személy szerint utálom ha az ismerőseim a mindenki által látott felületemre írogatnak. Semmilyen különös tudás nem szükséges, értelmezni kell a beállításokat és az egyén preferenciáinak megfelelő értékre tenni őket.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  A következőkben, ha konkrét problémád van, segíts nekünk – legalább – azzal, hogy A TUDÁSTÁRBAN TESZED FEL a kérdésed – KÜLÖN-KÜLÖN –, valamint OLYAN CÍMET ADSZ neki, AMI JÓL KÖRÜLÍRJA a problémát (kerülve az általános címeket – mint ahogy' a téma nyitásánál olvashatod is). Előre is köszönjük.

  Mivel nem az első eset (egyik „kihágás” sem), ezért vedd ezt utolsó figyelmeztetésnek.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Át lehet kapcsolni nyilvánosra a profilt, arra a kis időre ameddig ismerősnek jelölik egymást? Amennyiben igen, az járható út... aztán vissza kikapcsolni a "egyénire".

  Tán így kellene valahogy.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Netangel.

  Én 80 -as vénember, azért vagyok tagja a csoportnek,hogy tanuljak töletek.
  Te mindig fenyegetsz (most utoljára!) 
  Mi lesz kizársz a csoportból.
  Nagyon sokan vannak akik segitenek- sokat is tanultam Tölűk a "magam modján "
  Jelen esetben is ketten segiteteni próbáltak- nekik nagyon köszönöm !

  Netangel csinálj amit akarsz.
  Szállj ki a kommentjeidből, talán ugy boldogabb leszel ...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány

 • Tisztelt Uram! A kor nem érdem, hanem állapot.
  Egy közösség szabályait annak tagjaként illik betartani.
  Pláne akkor illik, ha a közösséghez segítségért fordulunk.

  A moderátor dolga pedig az, hogy rendet tartson. Nélküle káosz lenne.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Én 80 -as vénember, azért vagyok tagja a csoportnek,hogy tanuljak töletek.

  Túllépve azon, hogy teljesen lényegtelen a kor, mégis hogyan tanulsz egy tisztán „verbális” fórumon? Úgy, hogy olvasol és értelmezed az olvasottakat. Márpedig akkor:
  1. Miért nem olvasod és értelmezed új téma nyitásánál a témacímmel kapcsolatos „intelmeket”?
  2. Ha az előbbit nem teszed, miért nem olvasod és értelmezed a kérésemet/felhívásomat (mivel, mint ahogy a mostani felhívásban írtam is, nem először szólok neked emiatt)?
  Vagy úgy gondolod, hogy ezek (már a felhívások) csak úgy, passzióból vannak? Szerinted nem kellene ilyen esetben felhívnunk a figyelmet a megfelelő használatra? Mit kellene csinálnunk? Hagynunk kellene mindent, egy szó nélkül (azaz, engednünk kellene, hogy a felhasználók lesz…hassák az itteni szabályokat/szokásokat)? Esetleg, automatikusan zárni/törölni kellene az ilyen témákat, egy szó nélkül (azaz, bármilyen lehetőséget hagyva – azoknak, akik lesz…ják az itteni szabályokat/szokásokat – arra, hogy esetleg okuljanak belőle)?

  Te mindig fenyegetsz (most utoljára!) 

  Mi ez a „mindig fenyegetsz” dolog? Mikor fenyegettelek meg és mivel? Amikor két és fél éve (2020-02-25) a „Biztonság” címmel nyitott témádban azt a „brutálisan fenyegető” hozzászólást posztoltam, hogy „A jövőben segítsd annyival a fórum látogatóit – és ezáltal önmagad is –, hogy NORMÁLIS, A PROBLÉMÁT JÓL KÖRÜLÍRÓ CÍMET ADSZ a témának. Előre is köszönöm (az ő nevükben is). (külön felhívnám a figyelmedet az aláhúzott részre)? Vagy amikor ezelőtt a téma előtt pár nappal (2020-02-25) a „Böngésző adatok törlése” címmel – a Társalgóban nyitott (!) – témádban azt a „hihetetlenül fenyegető” hozzászólást posztoltam, hogy „A következőkben, ha konkrét, megoldandó kérdésed/problémád van, segíts nekünk – legalább – azzal, hogy A TUDÁSTÁRBAN TESZED fel – külön-külön – azt. Előre is köszönjük. (szintén felhívnám a figyelmedet az aláhúzott részre)? Vagy mi mással (mert más témádhoz nem szóltam hozzá – a main kívül)?

  Mi lesz kizársz a csoportból.

  Nem, hanem automatikusan zárom ilyen esetben a témádat (egy ideig, mert utána meg automatikusan törlöm – szintén egy ideig). De azért minimum érdekes, hogy nem a lényeget fogod meg, illetőleg ekkora élettapasztalattal (ha már a koroddal jössz) nem arra törekedsz, hogy megfelelő módon használd a fórumot, hanem kifogásokat keresel/gyártasz.

  Netangel csinálj amit akarsz.
  Szállj ki a kommentjeidből, talán ugy boldogabb leszel ...

  Remélem, nem haragszol meg (bár nem különösebben izgat, ha igen), de ezek után nem gondolom, hogy neked kellene tanácsot adni bármiben is. Te is csinálj azt amit akarsz – de itt, a fórumon, az itteni szabályok/szokások betartásával.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd