Dell Latitude 5420: nincs hang az alkalmazásokban

Dell Latitude 5420: nincs hang az alkalmazásokban
2022-11-24T08:16:53+01:00
2022-11-30T09:09:50+01:00
2022-11-30T09:25:24+01:00
streetfighter22
Sziasztok!

Adott kettő darab Dell Latitude 5420-as laptop. Teljesen jogtiszta windowssal, és szoftverekkel. A probléma a következő mindkét gép esetében: sem böngészőkben, sem pedig mp3 fájlt lejátszva nincs hang. Az az érdekes, hogy néhány nappal ezelőttig ez nem így volt, viszont a jobb alsó sarokban lévő hangerő ikonon a hangerőt állítva hallatszódik az a rövid pittyenés, ami a hangerő mértékét mutatja. Viszont semmilyen más programban nem. Chrome, és edge böngszőkben hiába indítok el egy youtube videót, annak ellenére, hogy sem a böngészők beállításain belül, sem a youtubeon, sem pedig a windows hangerőkeverőjében nincs letiltva külön sehol a hang (ezeket mind ellenőriztem többször is). Nem gondolnám, hogy hardveres hiba okozhatja, mert akkor (gyanítom) a hangerő állítása közben nem hallanám a pittyenést sem. Megpróbáltam az eszközkezelőben letiltani, majd engedélyezni a hangszórót, de nem oldotta meg a problémát, újraindítás után sem. Csatlakoztattam jackes hangszórót, ott is ugyanezt csinálja. Kifogytam az ötletekből, ilyet még eddig sosem tapasztaltam, mit tanácsolnátok?
Köszönöm szépen előre is!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Nos, sikerült megoldani. Leírom ide is, hátha másnak is előjön ez a probléma: a hangkiemelések letiltásával visszajött a hang mindenütt. Jobb-lent hangszóró ikon-> hangok -> lejátszás fül ->hangszórók kijelöl -> tulajdonságok
Én sem magamtól találtam meg, a windows hibaelhárítója navigált oda (jobb-lent hangszóró->hanggal kapcsolatos problémák megoldása)
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd