Messenger probléma (nem lép be)

Messenger probléma (nem lép be)
2006-09-24T13:26:29+02:00
2006-09-27T18:13:14+02:00
2022-07-21T04:10:09+02:00
Tuta
Pár napja vettünk egy új gépet, és még csak az alap dolgok vannak rá feltelepítve (vírusírtó, cd-író, nyomtató, stb.), és az msn. A windows messenger alapból fel volt telepítve a gépre, ebbe beléptem, és tökéletesen működött. De én ez helyett inkább az új messengert használtam volna, ezért letöltöttem, és beléptem, és működött. Utána, mivel csak egy msn-re van szükségem, a régit egy eltávolító programmal töröltem, mivel nincs fent olyan, amivel le lehet törölni. (Ez az eltávolító program: ORIGO Szoftverbázis Utána megpróbáltam elindítani az új msn-t, amit letöltöttem. Elkezdett bejelentkezni, és mikor már megjelentek a nevek, lefagyott.
Az előző gépemen is ez volt a probléma (igaz, ott csak az utóbbi időben, pedig ott is már az elején eltávolítottam a windows messengert), reméltem, hogy most lesz egy új, ezzel ez a probléma megoldódik. Meg is oldódott volna, ha nem töltöm le az új msn-t, és maradok a windows messengernél, ami alapból fent volt a gépen.
Utána megpróbáltam visszatenni a windows messengert, hátha azzal működik. Ezzel már meg sem nyitja a programot, elindítom, tölt, és nem jelenik meg semmi.
Az én véleményem szerint ez az eltávolító program csinálhatott olyat, hogy letiltotta az msn-t, és ezt mikor újra feltettem, továbbra is letiltja.
A régi gépem továbbra is megvan, arról le lett törölve minden, és újra feltettük rá az xp-t. Ott hagytam a windows messengert, az működik, és megpróbáltam összehasonlítani a 2 gépet. Átmásoltam onnan a Messenger mappában lévő adatokat, nem indul. De találtam különbséget a kettő között. Beírtam a keresésbe, hogy msn. Ugyanazok jöttek ki mindkét gépen, de az enyémen a Windows\Prefetch mappában van egy-két olyan fájl, hogy MSNMSGR.EXE-366A1A81.pf, stb., ezeket nem tudom törölni, mert azt írja hogy használatban van, vagy írásvédett. Nem írásvédett, de a feladatkezelőben sincs ilyen nevű fájl megnyitva.
Aki ezekből az adatokból tud segíteni, azt megköszönném, illetve kérdezhettek még.

Az MSN-ben az eszközökben a kapcsolatnál a teszt szerint a gépem készen áll a csatlakozásra, működik minden.
Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd