Dimarson DM-101G-11 MP3 lejátszó + Windows Vista
2007-08-13T17:39:31+02:00
2009-09-06T09:16:02+02:00
2022-07-24T05:15:27+02:00
bdcc32
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek, aki Dimarson MP3 lejátszót vásárolt sikerült e beüzemelnie azt Windows Vistan és ha igen hogyan? Alapvető gond (mi más lenne), hogy nincs hozzá driver, de ha véletlenül valaki tudna valami megoldást, azon kívül, hogy tegyek fel XP-t, annak nagyon örülnék.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Google-n nem találtam róla semmit, ha hivatalos oldalon sincs driver, akkor nem hiszem, mert nem egy elterjedt fajta a találatokból itélve.

  Én ugyanígy vagyok a Blue Soleil adapterrel, arra sincs még Vista driver.

  Sőt (bár ez csak saját megérzés) nem is lesz, mert nagyívben fosnak az egészre... Ilyen kis pár ezres valamikért nem fognak szórakozni, az az USA-ba és Nyugat Európában nem pénz, ha nem megy, akkor az emberek vesznek újat, a programozók meg lusták, szóval nem valószínű...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A hivatalos oldalon nemhogy ehhez, semmihez sincs driver, legalábbis én nem találtam. Jópofák ezek is, kiadják a legújabb típusú Dimarson MP3 lejátszót Vista driver nélkül úgy, hogy már tavaly év vége óta van Vista. Nem bánnám ha a Microsoft gyártana hozzá valami alap drivert, mert ez így egy kalap ...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az nem a Microsoft dolga, hogy drivert gyártson, hanem azé a cégé, aki kiadta az adott hardvert.
  Bár ha sokan használják, vagy olyan ember használja, akinek sok az ideje az lehet, hogy ír hozzá egy nem hivatalos drivert, amit közzétesz valahol. De erre kicsi az esély, főleg egy ilyennél. Mert még ha valami komolyabb több tízezres HP nyomtató lenne vagy ilyesmi...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azzal én tisztában vagyok, hogy nem a MS dolga, én is azt mondom, hogy a cég nem csinált úgy drivert az új eszközéhez, hogy már tavaly óta van Vista a boltban. Ezért reménykedem, hogy valami alap MS driver lesz az összes Dimarson MP3 lejátszóhoz. Csak kérdés, hogy mikor, s hogy egyáltalán lesz e.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Esetleg megpróbálok egy másik drivert feltenni, egy más gyártójét. Pedig még az is le van írva itt, hogy kell Vista user / kernel módú drivert írni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem is ilyen lejátszóm van, nem kellene hozzá driver hanem mikor felteszed usb-re akkor a windows úgy érzékeli mint egy pendrive-ot. Mikor csatlakoztatod a géphez akkor a töltési képernyő jön be. Ekkor tölt is viszont usb módban van. Szerintem is próbáld meg xp-n vagy windows 7-en. Vagy próbáld meg egy másik file managerrel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd