Elfelejtett jelszó
2008-07-10T13:33:09+02:00
2008-07-11T09:02:58+02:00
2022-07-22T17:46:23+02:00
szalex9307
Sziasztok!
KB 1Éve lett újrarakva a gépem..Office 2007-es csomaggal stb-vel telepítve..Akkor mindent beállítottam,és most ismét szükség lenne egy újratelepítésre..
Olyan kérésem lenne,hogy nem-e tudtok egy olyan programot ami megmondja az outlookba lévő email címeim jelszavát?
Összesen 2x használtam azt a jelszót,majd beállítottam outlookba..A legrosszabb hogy minden adatom ide van regisztrálva..

sEGítSégEteKet ElőRe Is KöSzÖnÖm!
Mutasd a teljes hozzászólást!
keressd meg az outlook.pst-t és azt másold rá majd az új telepítés után létrejött üres pst-re. Ha XP-d van, akkor dokument&settings\user\local settings\application data\microsft\outlook\outlook.pst ebben van eltárolva minden. Azért a címjegyzéket se feledd el.
Egyébként léteznek direkt outlook fiok kiimportáló progik,de most nem ugrik be egy weboldal sem,de egy kis keresés a neten és már meg is van.

Van még egy megoldás:
indítsd el az outlook express-t amikor megkérdezi, hogy talált fiókot, akkor válaszd a fiók importálását. Amikor elkészűlt mindennel(címjegyzék,e-mailek, fiókok) menj az eszközök fiókok majd a fiók exportálása. Az outlook express a címjegyzéket is ki tudja exportálni. De a leveleket is meg lehet menteni belőle, elég ha megkeresed a következő könyvtárat és kimented: dokument&settings\user\local settings\application data\identities. Az új telepítés végeztével visszafele megcsinálsz mindent. Az outlook expressnél, amikor a leveleket importálod vissza csak meg kell adni azt az útvonlat, ahova elmentetted az identities-t
Mutasd a teljes hozzászólást!

abcd