Mikrofon recseg

Mikrofon recseg
2009-06-28T12:51:23+02:00
2009-09-05T10:13:39+02:00
2022-07-24T05:10:28+02:00
Aron1414
Hali!

A minap TS-en beszélgettünk, és egyik pillanatól a másikra megváltozott a hangom mély dárt véder stílusúra, érthetetlen hogy mit beszélek még mindig, nem tudom mit ronthattam el, eddig tökéletesen műdödött... És nem csak TS-en hanem hangfelvevőn is recseg amikor visszajátszom.
Tesóm gépén kipróbáltam a fülest, ott smemi baj nincs vele... Valami ötlet?
Mutasd a teljes hozzászólást!
köszi a választ, de sajnos nem. kipróbáltam és még mindig recseg, de mondom hogy egyik pillanatról a másikra történt az egész, vagyis kipróbáltam egy programot ami gyorsítja a gépet hogy gyorsabban fussanak a játékok, és ez úgy működik hogy kilövi a nem fontos programokat, eleht hogy ez volt a baj, bár visszakapcsoltattam vele, de kitudja, kéne egy gépresi, csak most nem tudom megcsinálni meg renderelek épp és az még eltart egy ideig. Nem tudom, akkor úgynézki már csak holnpa tudok beszélgetni haverokkal:D
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Halgítsd le egy kicsit a mikrofont a számítógépen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • megpróbáltam, de így meg nem hallanak, igaz, nem recseg, de nem is hallanak:D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • van egy ilyen +20dB-es erősítés, azt a pipát vedd ki, hátha csak annyi a baj.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • köszi a választ, de sajnos nem. kipróbáltam és még mindig recseg, de mondom hogy egyik pillanatról a másikra történt az egész, vagyis kipróbáltam egy programot ami gyorsítja a gépet hogy gyorsabban fussanak a játékok, és ez úgy működik hogy kilövi a nem fontos programokat, eleht hogy ez volt a baj, bár visszakapcsoltattam vele, de kitudja, kéne egy gépresi, csak most nem tudom megcsinálni meg renderelek épp és az még eltart egy ideig. Nem tudom, akkor úgynézki már csak holnpa tudok beszélgetni haverokkal:D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Próbálj egy rendszer visszaállitást > ekkor még jó volt < időpontra.

  U.I. Nem tudom melyik "fussanak a játékok" programot próbáltad ki, de valószinü, hogy a konfiguráláskor az emlitett program is készitett egy rendszr visszaállitási pontot (pont a hasonló esetekre). Azt is használhatnád. Vagy a Windows R.visszaállitását.
  Kiváncsiságból régen én is kipróbáltam egy ilyen "csoda" programot...alig tudtam visszaállitani az előző, jól működő állapotot.
  Soha többet ilyen programot...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia

  Nem tudom milyen hangkártyád lehet, mert ahány kártya annyi beállítás , de szerintem próbáld meg:
  1.) start->vezérlőpult->hangok és audioeszközök->azon bélül pedig keress valamilyen hangtorzításra, hangmagasságra vagy valami hasonlóra vonatkozó beállítást.

  2.) Nem tudom menyire vagy képben a telepítésekkel de ha módodban áll, akkor telepítsd újra a hangkártyád driverét, szvsz onnantól kezdve nem lesznek problémák.

  Jah, és megmondhatod a hangkártyád típusát, ha nem sikerült megoldani.

  Ha valamit nem vágsz akkor nyugodtan írj, és megoldjuk :)


  Szia
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Hasonló problémám van, recsegek ts en mint a kaki. Ez így van mióta megvettem a hangkártyám. A skype is recseg, de nem annyira mint a ts, ott konkrétan nem érteni amit mondok. SB XFi hangkártyám van és minden más programmal nagyon jó hangminőséget produkál, nem értem, mi lehet a mikrofonnal, egy elég jó minőségű, Creative Fatalty fülest használok. Próbálgattam a hangkártya beállításait a saját konzolban, szintúgy a Windows hangerőpanelen, de semmi változás. Van valami ötletetek?

  Köszi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szóval ki is próbáltam pár dolgot ts en, olyan hangzása van, mintha valami összegerjedne. nincs másik hangkártya a gépen, úgyhogy azt nem nagyon tudom elképzelni. Ja, a hangkártya front panel kivezetését használom, mert a hangkártyán magán valamiért nem működik se a mikrofon se a füles. Hallani viszont tökéletesen hallok mindent. Heeeelp
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Olyan nincs hogy a hangkártya saját cstlakozójain nem jön ki hang ill. be(mikrofon).Huzd ki a kártyát tedd másik slottba de előtte vedd le a drv.-jét.Majd bekapcs és ne engedd a windowsnak a saját drv-jét hanem azt tedd fel amit a kártyához kaptál.Vagy töltsd le a legujabb drv-t az oprendszerednek megfelelően.
  Az előlapi hangkivezetés alaplapi hangkártyához van kitalálva.Tehát ha a biosban letiltod az alaplapit akkor nem fog összegerjedni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ha x-fi kártyád van, akkor a következőt javaslom:

  gyári driver kuka-->creative fórumában daniel_k nevére rákeres és az ő drivere felrak.

  Ha ez megvan, akkor érdemes az x-fi konzolban a füles beállításoknál bekapcsolni az automatikus hangszóró némítást, automatikus füles észlelést, valamint a playback-nél nem árt kikapcsolni a mikrofon csatornákat (line-in, line2-in és "what u" hear csatornákat), a record-nál pedig csak a line2-in maradjon meg, mivel ez az előlapi mikrofon csatorna. Egyébként a "what you hear" csatorna tud gerjedést okozni, mivel ez rögzíti azokat a hangokat, amiket a hangkártya kiad. Ha ennek a csatornája nincs kikapcsolva, akkor viszont egy végtelen ciklusba kezd a kártya, aminek a vége a zúgás.

  további szép napot
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem lehet hogy esetleg víz került bele??? hogy egyéb idegen anyag???
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, most elszállt az egész hangom:S Nem találtam daniel_k-t a Creative fórumában, talán mert rossz helyen keretem, mindenesetre nem találtam. Beállításoknak megadtam amit ajánlottál, most nem is érzékeli a mikrofont. Nyomi X-fi, jobban jártam volna egy alap sb kártyával azt hiszem, mióta megvan, csak a bajom van vele:S
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Átraktam másik slotba, ugyanaz az eredmény, csak most nincs mikrofonom. A kártya saját kimenetén a füles működik, de a mikrofon ott sem (az optikai kimeneten néztem), biosban az alaplapi hang le van tiltva, nem is jelzi windows alatt sem, úgyhogy az nem lehet a gond.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd