JAVA telepítési hiba

JAVA telepítési hiba
2009-09-27T12:53:00+02:00
2010-04-16T19:42:26+02:00
2022-10-28T13:15:41+02:00
kalmarr
Sziasztok!

Konkrétan olyan gondom van, hogy nem telepedik fel a gépemre a Java. Ráadásul, olyan hiba üzenetet küld amivel nem tudok mit kezdeni (HIBA ÜZENET))

A link ahova tovább küld: JAVA HELP

Telepítés: Leszedem az online install filet vagy az offline változatát, elindítom elkezdi a telepítést. Egyszer csak meg áll és mind a két esetben ez az üzenet jelenik meg. Uninstalláltam a régi verziókat, elvileg SUN-os alkalmazásom nincs a gépen.

Mi lehet a hiba szerintetek?

KALMI
Mutasd a teljes hozzászólást!
Erről az oldalról töltsd le a Windows Installer Cleanup Utility-t, és a telepítés előtt ezzel próbáld meg a Java konfigurációs adatok eltávolítását.
Bővebben ITT.
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • A Java telepítése előtt takarítsd ki a registryt-> CCleaner.
  Aztán Start menü-> Futtatás-> regedit.exe-> OK-> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\JavaSoft. Ha ott találod akkor ezt töröld, majd indítsd újra a gépet. Ezekután próbáld meg a telepítést.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnos ugyan az a hiba még mindig.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Erről az oldalról töltsd le a Windows Installer Cleanup Utility-t, és a telepítés előtt ezzel próbáld meg a Java konfigurációs adatok eltávolítását.
  Bővebben ITT.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez a Microsoft-os cleanup Utility micsoda? Soha nem hallottam róla.

  KALMI
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Pedig már régóta létezik. A telepítéssel kapcsolatos problémák megoldásában nyújt segítséget. A Windows Installer Clean Up segédprogrammal eltávolíthatók a programoknak a Windows Installer alkalmazásra vonatkozó konfigurációs adatai. Előfordulhat például, hogy el kívánod távolítani egy programnak a Windows Installer alkalmazásra vonatkozó konfigurációs adatait, mert telepítési problémák léptek fel, amikor az adott program egy olyan összetevőjét kísérelted meg hozzáadni (vagy eltávolítani), amely a program első telepítésekor még nem volt része a programnak. Hasznos alkalmazás.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ugyan ezzel a hibával sikerült megküzdenem, annyi különbséggel hogy nekem volt egy hibakódos üzenetpanelem is (1723). A hibakódra rákeresve pedig erre jutottam.
  Innét letöltöttem egy kicsi kis programot JavaRA névvel. Ezt futtattam eképp: indítás után nyelv kiválasztás, majd Remove Old Version gomb után okék.
  Aztán Additional Tasks gombra felugrott egy kis ablak, ahol kipipáltam mindent, és szintén okézgattam, míg pipa volt az előző ablakban.
  Ezután pedig felraktam egy régebbi verziót ami még megvolt a gépen régről, esetemben 6.0.0.7
  Próbálkoztam a legújabbal is de az nem ment fel, viszont a régivel is működik minden ami kell.
  Aztán majd csak frissíti magát egyszer, én kivárom :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd