MSN új verzió letöltésének kérése

Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Tudástár: egy téma - egy kérdés/probléma (nem "rondítunk" bele más - pláne már lezárt - témájába, tessék újat nyitni)!
MSN új verzió letöltésének kérése
2009-11-06T14:06:46+01:00
2010-04-13T06:53:42+02:00
2022-07-25T06:10:53+02:00
gabika852
Amikor beszeretnék lépni az MSN-em be akkor azt írja ki,hogy telepítsem az újabb verziót. De én ezt nem szeretném, mert nekem tökéletesen megfelel az MSN 8.5 verziója, de ha rámegyek hogy ne telepíse akkor sem lép be az MSN-be. Valahogy el lehetne kerülni az új verzió telepítését??? Előre is köszönöm.
Mutasd a teljes hozzászólást!
1: legújabb msn letöltése keresés


2: legújabb msn letöltése első találat

nem értem miért kell ehhez új topicot nyitni...

(amúgy nem bélának akartam válaszolni!!!)
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Telepítsd.
  Egyrészt előbb-utóbb úgy is kitiltják a régieket, másrészt nem véletlenül frissítenek. Nem csak a csicsát csicsázzák tovább, de van ott biztonsági javítás is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!
  Nekem sem tetszik az új MSN,én sem örültem amikor az fogadott, hogy töltsem le.
  Ha az msnmsgr.exe-ben(8.5ében amivel nem enged be) átírod a ProductVersion -t 14.0.8089.726 -re akkor beenged :)
  Átírni pl a Resource Hackerrel nagyon egyszerű, elrontani nem tudod mentés előtt csinál biztonsági másolatot is.
  Vagy ha nem használsz msn plus kiegészítőt akkor jobb klikk az msn parancsikonra és kompatibilitásnál windows 2000-et választassz ki és úgí módosítás nélkül beenged.
  Valamint szintén módósítás nélkül beenged a 8.5BETA angol verzió .
  :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt már ugyanez a téma.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem csak a csicsát csicsázzák tovább

  Valóban, emellett lassabbá is teszik, és néhány jól megszokott dolgot nemes egyszerűséggel megszüntetnek benne. Engem pl. zavar, hogy nincs "ebédelek" állapot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A régi verzió megtartásával, a biztonsági réseket is megtartjátok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Valóban, emellett lassabbá is teszik


  Ez miben nyilvánul meg nálad? Lassabban tudsz írni, vagy mi fene?

  Engem pl. zavar, hogy nincs "ebédelek" állapot.


  Ebédelek = Elfoglalt (Plusz ott van még a gyors üzenet, ahova beírhatod, vagy nehezedre esik az írás?)
  Ja és írj a M$-k, hogy rakják má be hogy, milyen zenét halagatok mellé, mit ebédelek funkciót is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De értetlen itt valaki! Nem csalódtam ebben a PC Fórumos színvonalban.
  Trolloknak felesleges lenne magyarázkodni. Ennyit rólad. Viszlát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem csalódtam ebben a PC Fórumos színvonalban.


  Mondjuk fikázásban te sem lógsz ki a többi közül. (PC = MSN + Játék)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves fórumtárs!
  A kérdező kérdezett valamit. Nem arra volt kíváncsi, hogy te vagy bárki más miért pártolja az új verziót, hanem arra, hogy a régit hogy lehet működésre bírni.
  Erre te nekiállsz fikázni, kiforgatni más szavait, személyeskedni, stb. Nem kéne ezután kiakadnod, ha valakinek ez nem fog tetszeni.
  De csináld csak, talán ezért is van az, hogy míg 1-2 éve ez egy jól menő, pezsgő hely volt az internetes fórumok világában, addig ma örülhetünk, ha csúcsidőben 1-2 válasz érkezik a kérdésekre. Az ember inkább felteszi gyakorikerdesek.hu-n, ott legalább nem állnak neki fikázni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! MInden további nélkül telepitsd az ujat.Sok szolgáltatása van és megy alacsonyabb gépen is.(PIII-566).Tehát a sebességgel és a beszélgetéssel noncs semmi baj.Sem a régi sem az uj verzióban.
  Amint azt Stl_ irta előbb utóbb lekapcsolnak a rendszerről.Azt meglehet tenni, hogy elmented a régi beállitásokat de szerintem hagyd meg az ujat.Semmilyen adatod nem veszik el.Épp az este telepitettem a szóbanforgó PIII gépre és simán felment és nem kellett semmit állitgatni.Tehát a javaslatom rakd fel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amint azt Stl_ irta előbb utóbb lekapcsolnak a rendszerről.

  Most nevetni kell?
  Épp az történt: lekapcsolták a rendszerről. De ha ezt a "lekapcsolást" sikerül mellőztetni az msn-nel (gy.k. átírod a verziószámot), ugyanúgy tudod használni továbbra is. Próbáld ki, elvileg az évek óta letiltott 7.0-s verzió is simán megy. Elvégre a protokol alapjaiban ugyanaz mind a mai napig, és nem is fog a közeljövőben változni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A kérdező kérdezett valamit. Nem arra volt kíváncsi, hogy te vagy bárki más miért pártolja az új verziót, hanem arra, hogy a régit hogy lehet működésre bírni.


  Lol. Ezt pont te mondod, amikor belinkeled azt az oldalt ahova leírtam a lehetséges megoldást.

  Erre te nekiállsz fikázni,


  Nem te fikáztad az MSN-t?

  Valóban, emellett lassabbá is teszik,


  Azt má nem írod hogy miért, csak azt, hogy az ebédelek hiányzik belőle. Oszt marha nehéz lenne leírni az MSN-be a gyors üzenetekhez, hogy EBÉDELEK. (Vagy neked valaki gépeli a szöveget, mikor az MSN-t használod)
  Ja és reggelizek, meg vacsorázok nem hiányzik?

  míg 1-2 éve ez egy jól menő, pezsgő hely volt


  Katt már ide légyszíves, ma regisztrált kedves fórumtárs.

  addig ma örülhetünk, ha csúcsidőben 1-2 válasz érkezik a kérdésekre.


  Ne csodálkozz. Hulyeségre nincs válassz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát akkor nevesssssssssss!
  Azt azért nem hiszem, hogy ha bármilyen OS-t használsz, akkor tökéletesen megy minden program. Ez igaz az MSN-re is. Ha a kérdezőnek behal a win és áttér másik OS-re akkor lehetséges nem fog menni az MSN, mert már nem arra a platformra írták az újat meg kénytelen felrakni. Na, mármost bármelyik jogtiszta gépen ahol elvégeztem a frissítést kiválóan működik az MSN-N. SŐT a LIVE is és bármelyik alkalmazás. Lehet az is közrejátszik bárkinél, hogy varez példány van fent a gépén. Azért adnak ki újabb és frissítéseket, mert amint azt már itt írták biztonsági frissítésekkel a lyukakat befoltozzák. Volt nálam laptop melyen az MSN-N jött be vírus és igencsak szétzilálta a rendszert. Nem is kapcsolódott fel semmilyen böngészővel mégis megkapta a férget.
  Igaz én nem használok msn-t mert van telefonom ha kell valakit elérnem bármikor megtehetem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, mármost bármelyik jogtiszta gépen ahol elvégeztem a frissítést kiválóan működik az MSN-N. SŐT a LIVE is és bármelyik alkalmazás.


  Na ezért nem értem én sem, hogy miért van sok embernek problémája az MSN-l. Normális rendszeren tökéletesen, hibátlanul működik. Azt hogy egy kicsit módosították, ez a jogot azért M$ fent tarthatja magának, akinek meg nem tetszik, használjon Trillian-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát kedves troll barátom, nem tudom, hogy ma szimplán csak kötekedő kedvedben vagy, vagy a gondolkodás okoz nehézséget, de akkor elmondom a lényeget: nem arról van szó, hogy ne lenne használható az új msn, hanem arról, hogy páran (jópáran) a régi, megszokott alkalmazást szeretnék továbbra is használni. Mondjuk mert zavarja az, hogy bő 10 másodperc, mire egyáltalán bejelentkezés után a program képes reagálni a felhasználói beavatkozásokra. És mielőtt kötekednél... lelki szemeimmel látom, hogy e mondat olvasása hatására már kezdenéd írni, hogy "de hát ki lehet bírni azt a 10 másodpercet". Igen. Csak amikor a 7.5-ös azonnal rendelkezésre áll, ez zavaró tud lenni.
  És akkor elmondom: nem arról van szó, kedves nagy felfogóképességű barátom, hogy olyan hűdenagy teher lenne beírni a személyes üzenetbe, hogy ebédelek. Nem, nem az. Csak kényelmi okokból előnyösebb volt, amíg ez külön állapotként volt jelen, és nem csak az elérhető/elfoglalt/távollét közül lehet választani. Különösen jó volt pl. a rögtön jövök állapot. Tegyük fel msnezel, csengetnek, abban a pillanatban bekattintod, hogy rögtön jössz, kimész megnézni hogy kiaz, és amikor visszajössz, egyszerűen visszakattintod elérhetővé. Vagy amikor szól atelefon, egyszerűen bekattintod a telefonálok-ot állapotnak. Nem történhet meg az, hogy amíg beírod személyes üzenetnek hogy "bocsika, telefon"... addig az illetó rég lerakja a telót, mert nem vetted fel.
  És persze az is macera, ha az ember úgy akarná tudatni hogy épp mondjuk ebédel, hogy közben nem akarja törölni a személyes üzenetét. Nem azért, mert analfabéta, és nem tudja újra beírni, hanem pusztán kényelemből. Remélem, érted. Elég gáz, hogy neked ezt így el kell magyarázni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv
  ami lemaradt:
  8.5el még értelmesen lehetett (képernyő)képet küldeni (print screen majd ctrl+v), az újban valami retek galéria jön be ami egy kalap *os....
  Ameddig lehet maradok a 8.5nél :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahhoz képest, hogy ma regisztráltál elég nagy a szád. Jó lenne ha kicsit visszavennél az arcodból és tisztelnéd azt, aki már tett itt le valamit az asztalra.
  És jó lenne ha tudomásul vennéd, hogy a 8.5-ös meg a régebbi MSN kliensek már ismert biztonsági hibákat rejtenek, amelyeket kihasználva terjedhetnek a vírusok és egyéb kártevők a hálózaton, ezzel veszélyeztetve a többi felhasználót, vagy akár az egész hálózatot. Tehát nyilván nem viccből választotta ezt a megoldást a Microsft amit. És azért mert te személy szerint és a hozzád hasonlók képtelenek vagytok új dolgokhoz alkalmazkodni, ne adj isten tanulni, még nem jelenti azt, hogy másokat is veszélybe kell sodornotok a h_ü_l_y_e_ségetekkel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Király vagy !
  Végre egy ember aki egyszerű és még a magam fajta gyenge képességűeknek is használható megoldást tud mondani.
  Kösz !
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem akarok nagyona személyeskedés irányába elmenni, de ha egyszer kihozzátok belőlem, akkor megteszem.
  Ez itt a baj, ezen a fórumon, hogy van egy-két magát Atyaúristennek képzelő alak, aki azért, mert éjjel-nappal itt kockul, már azt hiszi, hogy ő most a világ ura. Hát nem. Egy értelmes fórumon ez még nem jogosítana fel senkit arra, hogy csak mert épp olyan kedve van, nekiálljon fikázgatni. Ha nem tud a kérdéshez érdemben hozzászólni, akkor maradjon csendben, és ne kezdjen trollkodni.
  Más: ma regisztráltam, igen. Jelent ez valamit? Nem. Csak annyit, hogy amíg ti itt gubbasztottatok a monitor előtt, addig én a való életben már bőven tettem le az aztalra.
  Tanulni? Azt nektek kéne, de főleg cybermittudoménkinek. És hogy mit? Egy kis illemtant meg tiszteletet. Megtanulhatnátok például, hogyan kell tiszteletben tartani más véleményét, igényeit, elvárásait, szokásait. Erre szemmel láthatóan képtelenek vagytok. Olvass csak vissza a 8:38-as hozzászólásig! Én kulturáltan leírtam az új msn-ről a véleményemet, erre ő mindenféle valós érvet mellőzve elkezdi kiforgatni a szavaimat. Hát kérlek, olyasvalakit, aki még értelmesen hozzá sem tud szólni egy témához, nem fogok tisztelni. Tisztelni azt lehet, aki emberileg is rátermett. Lehet attól huszonharmincezer pontja (mókás, hogy itt, a szemetekben ezek a vacak pontok mekkora súlya van ), de ha arra nem képes, hogy segítsen a kérdező problémájának megoldásában, illetve ha már nem tud, akkor legalább arra, hogy azt békénhagyja aki segíteni próbál, annak nem tisztelet járna.
  Te meg tanuld meg, hogy nem minden ember ugyanolyan, és főleg nem olyan, mint te. Nem kell megint belemenni az itt jól bevált szókiforgatós játékba, nem kell szalmabáb-érveléshez folyamodnod (ami köztudottan érvelési hiba), inkább próbáld meg felfogni, hogy nem az alkalmazkodókészségünkkel van a baj. Egyszerűen nem AKARUNK változtatni azon, ami egyszer jól működik. Vili?
  A veszélyekről meg engem ne akarj felvilágosítani! Évek óta dolgozok rendszergazdaként, és képzeld, tudom, hogy az msn-en terjedő kártevők 99,9%-a (lehet, hogy kis számot mondtam) a felhasználó figyelmetlenségét, hiszékenységét használja ki. Akkor meg mindegy, hogy mit tiltanak le az új verzióban, úgyis rákattint a linkre, amit küldenek neki.
  Ja, és jogilag akármennyire is fájni fog nektek, kedves másokat becsmérlő fórumtársak (mert az más becsmérlése, miszerint közveszélyesnek tiltulálod): az interneten mindenki a saját gépe biztonságáért felelős. Akkor meg semmi közöd hozzá, hogy milyen programokat futtat rajta. Vili?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na, erről beszélek!
  De azért vigyázz, itt ilyet nem szabad ám kimondani, mindjárt jön valamelyik "törzstag", és jól nekedesik, amiért mersz más véleményen lenni, mint ők!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!
  Egyetértek Bélával, a vírusok inkább a felhasználó figyelmetlenségét,hiszékenységét használja ki.
  Valamint:
  a 8.5-ös meg a régebbi MSN kliensek már ismert biztonsági hibákat rejtenek, amelyeket kihasználva terjedhetnek a vírusok és egyéb kártevők a hálózaton, ezzel veszélyeztetve a többi felhasználót, vagy akár az egész hálózatot. Tehát nyilván nem viccből választotta ezt a megoldást a Microsft amit

  Nem hiszem , hogy az esetleges biztonsági hibákat nem lehetne egy egy új normális 8.5ös men verzióval vagy egy egszerű kis patch-el megoldani(ami akár win updaten lecsorogna...vagy az a patch letöltése után engedne be 8.5el és akkor biztronségban lenne mindenki mindenki örömére..)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Erre mondják azt, hogy piacpolitika.
  Bár még nem látom át az egésznek a lényegét, miért előnyös, ha a régi termékeinket betiltjuk, és helyette egy teljesen átszabott újat kezdünk el forgalmazni, de tény, hogy ez áll mögötte. Az MS nem akarja, hogy a régit használjuk, ezért mindenféle (akár valós, akár kitalált) indokra hivatkozva betiltja azt.
  Egy ilyen profi programozógárdának nem telne túl sok idejébe patchet gyártani a meglévő msn-hez.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1: legújabb msn letöltése keresés


  2: legújabb msn letöltése első találat

  nem értem miért kell ehhez új topicot nyitni...

  (amúgy nem bélának akartam válaszolni!!!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello!

  Szerintem ez a megoldás segít neked:

  http://www.pcpult.hu/szoftver/live_messenger_frissites_kijatszasa_2...

  Üdv!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztiok!

  Tenyleg mukodik ez a megoldas! Csak vigyazzatok a verzioszamra, mert en a mult heten 14.0.8064.0206-re allitottam be (eloszor egy angol oldalon talaltam meg ezt a lehetoseget) de pont ma reggel sikitozott MSN, hogy regi verzio, es ma irtam at 14.0.8089.0726-re. De muxik! Nekem se tetszik az uj verzio, szet van bonyolitva sztem, meg eszi az eroforrasokat, abbol a szempontbol jobb, talan, hogy biztonsagosabb.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a 8.5-ös meg a régebbi MSN kliensek már ismert biztonsági hibákat rejtenek


  Jelenleg semmilyen biztonsági hiba nem ismert a 8.5-ben (aki mégis tud egyet, irja le/linkelje be). A M$ technet oldalán sem irtak semmit.

  A 7.5-ben is csak 1 biztonsági hiba van, az a webcam puffertulcsordulási lehetöség. Aki pl nem használ webcamot, vagy azt csak megbizhato személlyel ossza meg, nem lesz baja.

  A 8.5 több, mint 2 éves, az M$ egyszerüen ráerölteti a 2009-est a népre, emiatt tilthatta ki.

  Mindkettöt használom, megfelelően patchelve, virusoktol mentesen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hellóó!! én egyszermár megcsináltam a 8.5 verziót hogy működött,ám most újra lett rakva a windows, és minden elveszett. namármost én le akartam tölteni a 8.5 msnt és tovább akartam csinálni amit írtatok hogy kell, de nem töltötte le, vagyis azt írta ki hogy telepítve van,de amikor elakartam inditani nem indította el,és olyan mintha fel sem raktam volna. és olvastam, hogy letiltották a letöltéseket is. tudtok olyan letöltési címet,ahol rendesen el lehet indítani? vagy hogy lehet megoldani,hogy megint a 8.5 set használjam? kéérlek segítsetek!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hy
  Írj egy email címet (privátban) és elküldöm a telepítőt+patchet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Tudástár: egy téma - egy kérdés/probléma (nem "rondítunk" bele más - pláne már lezárt - témájába, tessék újat nyitni)!
abcd