Windows fiókok és Utorrent
2009-12-06T13:29:47+01:00
2009-12-06T15:12:20+01:00
2022-07-19T03:51:31+02:00
kuyte
Sziasztok.

Az a problémám lenne, hogy nem bírom a Utorrentet úgy beállítani, hogy minden egyes felhasználónak a gépen ugyan azok a torrentek fussanak. Szóval ha valamelyik felhasználó módosít a torrentek listáján (vagy csak az Adminisztrátor) akkor minden felhasználónál módosuljon.

Másszóval a utorrent valami globális progi legyen, ami nem nyit külön adatbázist minden felhasználónak, hanem egyből dolgozik mindig.

Megoldható ez? Előre is köszönöm a válaszokat!
Mutasd a teljes hozzászólást!
Megoldható, egész egyszerűen: Portable módban kell hazsnálni a klienst. Erről leírást ITT találsz.

Derwer
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Ez így nem fog menni. Ellenben ami működhet, az az, hogy létrehozol egy felhasználót torrentezéshez a számítógép kezelésében, majd vagy a globális Indítómappába vagy minden júzernek amelyiknél futtatni akarod felviszel egy parancsikont, ami ennek a spéci felhasználónak a nevében és fiókjában indítja el az adott programot (uTorrent) a "runas" parancs segítségével. A /savecred opcióval elérheted, hogy minden felhasználónál csak egyszer kelljen megadni a spéci júzer jelszavát, és onnantól kezdve nem fogja többet kérni, mert elmenti.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ez így azért nem megoldás, mert nem tudom kezelni a torrenteket, így ha valami újat akarok betenni, akkor az új userbe bekell lépjek mindig.

  Tényleg nem lehetne valahogy rábírni az utorrentet hogy ugyanazt az adatbázist töltse be minden usernél?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megoldható, egész egyszerűen: Portable módban kell hazsnálni a klienst. Erről leírást ITT találsz.

  Derwer
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi, ez így jó lesz!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd