XP telepítés HDD 2 felé osztássa
2010-01-01T19:20:48+01:00
2010-01-02T11:51:19+01:00
2022-07-19T01:55:47+02:00
ceroaron
Az lenne a kérdésem hogyan tudom megcsinálni hogya windows xp-t a C és nekem még marad helyem a D meghajtón hogy tudom kettéoszatani a hdd?
Mutasd a teljes hozzászólást!
Az XP telepítésekor hozzál létre egy új partíciót annak a nem particionált területnek a kijelölésével, ahol az új partíciót létre szeretné hozni.
Az L billentyű lenyomásával új partíciót hozhat létre a nem particionált területek felhasználásával.

HA már található egy vagy több partíció, akkor az új partíció létrehozása előtt törölnie kell e partíciókat. Ha a T billentyű lenyomásával egy meglévő partíció törlését választotta, nyomja le az L billentyűt (ha ez a rendszerpartíció, előbb az ENTER, majd az L billentyűt) a partíciótörlési szándék megerősítéséhez. Minden olyan meglévő partíció esetén hajtsa végre ezt a lépést, melyet az új partícióhoz fel szeretne használni. Ha minden partíciót törölt, jelölje ki a fennmaradó üres, particionálatlan területet, és nyomja le az L billentyűt az új partíció létrehozásához.
A lehető legnagyobb méretű partíció létrehozásához nyomja le az ENTER billentyűt. A partíció méretének megadásához írja be az új partíció méretét megabájtban (MB), majd nyomja le az ENTER billentyűt.

Mutasd a teljes hozzászólást!

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd