XP telepítés

XP telepítés
2010-01-09T16:30:32+01:00
2010-01-09T19:03:36+01:00
2022-07-24T18:45:31+02:00
tothzsigmond
Üdvözlet! Egy olyasmi xp telepítési megoldást szeretnék megvalósítani ami az új laptopokon szokott lenni. Tehát az első bekapcsoláskor kezdi el feltelepíteni az op rendszert mindenestől. USB pendrive ról szeretném a telepítő fájlait felhúzni pl a c re, és restart után feltelepíteni az xp-t pendrive nélkül. Ha tudsz linket egy particióképpel amit simán ghost al felrakok az lenne a legideálisabb. Segítségedet előrre is köszönöm.
Mutasd a teljes hozzászólást!
Talán ez is segíthet: Link >>
Mutasd a teljes hozzászólást!

 • EISA konfigurációnak hívják, de ehhez a BIOS-nak is támogatni kell ezt a megoldást. Mindemellett, ha jól tudom még egy kiegészítő hardvere is szükség van.

  A Paragonnak valamelyik terméke képes valami hasonló megoldásra, az ő honlapjukon kellene ez irányba kutatnod. Talán a Hard Disk Manager 2009 Professional lesz az amire szükséged van. A teljességhez hozzátartozik, hogy először meg kell csinálni a telepítést és utána beállítani a backup-ot. Fizeetős

  Valahol, nagyon régen, találtam egy leírást amiben azt taglalták, hogy linux-al, hogyan kell a Windowst "újratelepíttetni". Ennek az volt a hátránya, hogy minden újraindításnál egy image-ből visszarakta a windowst, illetve csak 98-al működött. De felhoztam, mert azóta lehet, hogy valaki továbbfejlesztette a gondolatot és hátha találsz valahol ebben az irányban is megoldást.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia

  valahogy masold a a gepre a Windows cd tartalmat egy konyvtarba , mind1 h mi a neve.
  Indisd el a gepet DOS modba es ird be a kov :
  (A particio ahova masoltad x lesz) x:\i386\winnt.exe
  vagy : (a konyvtar neve) x:\konyvtar\i386\winnt.exe
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Talán ez is segíthet: Link >>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd